Έτοιμοι για… όλα, Ορμπάιθ-Αμπντούν!

Έτοιμοι για… όλα, Ορμπάιθ-Αμπντούν!

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπντούν, με δηλώσεις τους στην νέα, αναβαθμισμένη, ιστοσελίδα των πρωταθλητών τόνισαν πως είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αρχικά ο Πάμπλο Ορμπάιθ τόνισε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην χώρα μας και για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Το πρώτο πράγμα που έχω δει είναι ότι ο κόσμος που συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχα από όλους. Έχω καταλάβει πως έχω έρθει σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League».

Σχετικά με την κλήρωση των Πειραιωτών στο Champions League: «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση. Και οι τρεις αντίπαλοι είναι πάρα πολύ δύσκολοι. Υπάρχει η πρωταθλήτρια Γερμανίας, η Άρσεναλ που είναι πάντα δυνατή και ένας επίσης πάντα δυνατός αντίπαλος από το γαλλικό πρωτάθλημα. Από τώρα, πριν ξεκινήσει η διοργάνωση δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τους αντιπάλους και ποιος θα μας δυσκολέψει περισσότερο, ίσως η Άρσεναλ μόνο και μόνο βάσει ονόματος».

Από την πλευρά του ο Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες αποτελούν αντιπάλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου: «Γνωρίζοντας το γαλλικό πρωτάθλημα, πιστεύω πως το επίπεδο είναι πιο υψηλό από εκείνο του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά  δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν τεχνική. Η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο φέτος από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ, εννοείται φυσικά ο Ολυμπιακός που όλοι ξέρουμε  ότι είναι ανώτερος και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 10-13 βαθμούς διαφορά. Οπότε το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι εμάς τους ίδιους».

Σχετικά με την κλήρωση του Champions League: « Είναι αλήθεια πως δεν πρόκειται για έναν εύκολο όμιλο, με την Μαρσέιγ, την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ. Όμως και εμείς έχουμε πολύ μεγάλους παίκτες καθώς και έναν πολύ σημαντικό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλά το άθλημα , οπότε έχουμε κάθε πιθανότητα. Άλλωστε σε αυτή την διοργάνωση δεν υπάρχει ούτε εύκολη, ούτε μικρή ομάδα, οπότε και εμείς πρέπει να παίξουμε, πρέπει να πιστέψουμε στις πιθανότητες μας για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved