Αγώνας δρόμου με… Μαλεζάνι!

Αγώνας δρόμου με… Μαλεζάνι!

Μάχη με τον χρόνο έδωσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος έστω και την ύστατη ώρα ντύθηκε στα πράσινα με τη συμβολή ενός παλιού γνώριμου, του Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Η επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού...  φώναζε απεγνωσμένα για ενίσχυση και οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ενέτειναν τις προσπάθειές τους να την… ικανοποιήσουν!

Μαζί με αυτήν και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του να έχει υπό τις εντολές του ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του. Το όνομα μάλιστα του Ούγγρου επιθετικού της Τζένοα με το που προτάθηκε μέσω φαξ, έκανε αμέσως «κλικ» στον Πορτογάλο τεχνικό και μετά και το οριστικό ναυάγιο της περίπτωσης του Ούγκο Βιέιρα, βρέθηκε στην κορυφή των υποψήφιων στόχων.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου και με την άψογη συνεργασία των Ιταλών, κατάφεραν να κόψουν εγκαίρως το νήμα. Οι Γενοβέζοι αφού απέστειλαν πλήρη τον ιατρικό φάκελο του Γκέργκελι ο οποίος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων», απέστειλαν και τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!

Την ίδια ώρα, το μέλος της διοικούσας  επιτροπής και του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος πραγματοποιούσε ταξίδι αστραπή στη Βουδαπέστη προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας. Με το που επέστρεψε αυθημερόν στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Σπηλιωτόπουλος κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να κατατεθεί εγκαίρως το συμβόλαιο, ενώ παράλληλα μεταφραζόντουσαν τα απαραίτητα έγγραφα που απέστειλε η Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στα ελληνικά!

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά αφού ο Παναθηναϊκός βγήκε τελικά… νικητής ανακοινώνοντας μάλιστα την απόκτηση του Γκέργκελι 10 λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος!

Ο Μαγυάρος αναμένεται έτσι να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Τετάρτη όταν και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας  του, με τις απολαβές του για τον ένα χρόνο που θα μείνει στην Παιανία να φτάνουν τις 400.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους).

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η Τζένοα δεν έβαλε τίποτα στα ταμεία της για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ το μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν έχει προβλεφθεί κάποια οψιόν αγοράς.

Η συμβολή του Μαλεζάνι!

Ο Παναθηναϊκός, στην κούρσα με τον χρόνο για την απόκτηση του Γκέργκελι δεν έτρεχε μόνος, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και τις Σιένα, Τσεζένα, οι οποίες είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Και κάπου εκεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έβαλε το... χεράκι του ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Ο προπονητής της Τζένοα ο οποίος κάθισε στο τιμόνι του «τριφυλλιού» για έναν 1,5 περίπου χρόνο, αφού έδωσε τις απαραίτητες εγγυήσεις στους ιθύνοντες της Τζένοα για τον  Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας παράλληλα πως λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί μαζί του, θα μπορεί να μαθαίνει τα πάντα αναφορικά με την πορεία του, προέτρεψε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Ελλάδα!

«Ρούντολφ, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Επειδή εδώ δεν θα παίζεις, είναι ευκαιρία για σένα να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Πήγαινε εκεί, είναι ευκαιρία σου να αγωνιστείς σε μια μεγάλη ομάδα. Εγώ θα σε παρακολουθώ να είσαι σίγουρος γι’ αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαλεζάνι και ο Γκέργκελι έλαβε το μήνυμα!



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved