Χαμόγελα για Ορμπάιθ και... τραυματίες

Χαμόγελα για Ορμπάιθ και... τραυματίες

Η παρθενική παρουσία του Πάμπλο Ορμπάιθ στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη επισκίασε τα πάντα στην αποψινή (31/08) απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Ο 33άχρονος Βάσκος χαφ, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Τζαμέλ Αμπντούν, το μεσημέρι στην Πλατεία Αλεξάνδρας, φόρεσε την φόρμα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και γυμνάστηκε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο μάλιστα, είχε τετ-α-τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο άλλωστε διατηρεί άριστες σχέσεις από την διετία (2003-05) που οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στους «ερυθρόλευκους» της Βασκωνίας, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης έμοιαζε να… κολλάει περισσότερο μ’ έναν εκ των συμπατριωτών του, τον Νταβίντ Φουστέρ.

Απ’ όσα έδειξε μάλιστα, ο Ορμπάιθ, δεν είναι απίθανο να βάλει άμεσα υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση.

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών και για την πρόοδο της αποθεραπείας των Άλμπερτ Ριέρα, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Ισπανός και ο Σουηδός μετρούν πλέον αντίστροφα για να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Λίγο αργότερα, λογικά γύρω στην Τρίτη ή Τετάρτη, αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Γάλλο-αλγερινός επιθετικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος σήμερα (31/08) έκανε εκτός του προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί και έντονο τρέξιμο.

Χαμόγελα, εξάλλου, προκάλεσε και η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα στο γήπεδο, με τον Αργεντίνο χαφ να κάνει τρέξιμο δείχνοντας ότι το πρόγραμμα αποκατάστασής του μετά την αρθροσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, εξελίσσεται ιδανικά.

Όσον αφορά στον Φρανσουά Μοντέστο, ο Κορσικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών προτίμησε να τον προφυλάξει, έπειτα από το σφίξιμο που είχε νιώσει στον τετρακέφαλο την περασμένη Δευτέρα.{textlink}

Το «παρών» έδωσε και ο Φραν Γέστε, καθώς ο 33χρονος Βάσκος μεσοεπιθετικός επέστρεψε από την τριήμερα άδεια, την οποία είχε εξασφαλίσει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις στο Μπιλμπάο, όπου και μετέβη.



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved