Ήθελε «ψώνια» από το πάνω ράφι

Ήθελε «ψώνια» από το πάνω ράφι

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε την Δευτέρα (30/8) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Όπως ανέφεραν «κύκλοι» των Πειραιωτών, η διοίκηση του συλλόγου είχε συνεχείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους, με τον Νίκλας Μπέντνερ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή.{textlink}

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να προχωρήσουν σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα και όχι απλά για να αποκτηθεί ένας παίκτης. Αυτό φάνηκε και από τις συζητήσεις που είχε η διοίκηση του συλλόγου με ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι».

Δεν ασχολούνται με Ζινιάκ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση για τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι έξω από την Μασσαλία και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε επαφές με την Φούλαμ. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα της μεταγραφής, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ο Αντούριθ και ο Ρόσενμπεργκ

Σε… περίοπτη θέση της λίστας ήταν και τα ονόματα των Αρίτζ Αντούριθ της Βαλένθια και Μάρκους Ρόσενμπεργκ της Βέρντερ. Ο Ισπανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων», ωστόσο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όσον αφορά στον Σουηδό φορ των Γερμανών, η περίπτωσή του «αναθερμάνθηκε» έπειτα από σενάριο που ανέφερε πιθανή ανταλλαγή με τον Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ο διεθνής Έλληνας άσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «λιμάνι».

Ο προβληματισμός για Παβλιουτσένκο

Τις τελευταίες ημέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε και πρόταση που αφορούσε τον Ρόμαν Παβλιουτσένκο από την Τότεναμ, η οποία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στα υψηλά κλιμάκια των Πειραιωτών. Ο λόγος; Πριν από κάποιες εβδομάδες, οι Πειραιώτες είχαν επαφή με τους Άγγλους, προκειμένου να μάθουν τα δεδομένα για τον υψηλόσωμο Ρώσο επιθετικό, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν πως δεν παραχωρείται. Έτσι, από τη στιγμή που έφτασε η πρόταση «γεννήθηκαν» εύλογα τα ερωτηματικά για το τι μπορεί να έχει αλλάξει στην υπόθεση του δυναμικού άσου.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved