Μποτσιβάλης: «Έχω αγοράσει τον Ολυμπιακό»!

Μποτσιβάλης: «Έχω αγοράσει τον Ολυμπιακό»!

Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ότι έχει αγοράσει την θεσσαλική ομάδα!

Συγκεκριμένα ο κ. Μποτσιβάλης, ιδιοκτήτης του «Valis Resort», μίλησε στο «Ράδιο 1, 102.5», εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι έχει αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «αλλάζουμε και πολιτική και τακτική. Δίνουμε χέρι φιλίας σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο του Βόλου, στους πάντες.Δεν έχουμε κακίες ούτε με επιτροπές, ούτε με τίποτα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποτσιβάλη:

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αλλιώς δεν θα αναλάμβανα. Την αισιοδοξία μου και την πίστη μου στην ομάδα την είχα εκφράσει και πέρυσι. Όπως ξέρετε τους παίκτες τους φιλοξενούσα. Τα παιδιά είναι φοβερά και καλοί παίκτες. Και είναι κρίμα γιατί αγωνίστηκαν και πρόσφεραν τα πάντα στην ομάδα, κατάφεραν να φτάσουν ψηλά, να βγουν Ευρώπη. Ξαφνικά από άδικους χειρισμούς και λάθη της κυβέρνησης, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση, έχουμε προβλήματα και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Πιστεύω πως σε δύο τρεις ημέρες θα τα έχουμε καταφέρει».

Για το αν η νέα σύνθεση διασφαλίζει τον απογαλακτισμό από τον Αχιλλέα Μπέο: «Τα νέα μέλη του ΔΣ δεν είχαν καμία εμπλοκή στην προηγούμενη διοίκηση. Είναι προσωπικότητες και επιχειρηματίες του Βόλου, που πιστεύω είναι καθαροί και γνωστοί άνθρωποι. Το έχουμε πει και το έχουμε ανακοινώσει. Ο Αχιλλέας Μπέος αποτελεί παρελθόν και τυπικά και ουσιαστικά. Καλό ή καλό, θα το κρίνει η ιστορία».

Για το αν έχει υπάρξει πώληση: «Έχω αγοράσει την ομάδα. Έχω καταβάλει αντίτιμο και είναι αποδεδειγμένο με επιταγές. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Ξεχνάμε, δεν βλέπουμε τίποτα, για εμένα υπάρχει ένα τείχος πίσω μου. Αλλάζουμε και πολιτική και τακτική.Δίνουμε χέρι φιλίας σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο του Βόλου, στους πάντες. Δεν έχουμε κακίες ούτε με επιτροπές, ούτε με τίποτα. Ούτε πιστεύω αυτά που λέγονται στα καφενεία ότι μας κυνηγούν, κανείς δεν μας κυνηγάει. Όταν είμαστε σωστοί και δίκαιοι, θα αποκτούμε αυτό δικαιούμαστε. Ό,τι ζήτησε η ΕΕΑ εμείς τα στείλαμε. Θεωρώ πως πλέον δεν έχει κανένα λόγο να θέλει ο υπουργός να μας τιμωρήσει. Ίσως κάπου και εμείς δεν ήμασταν σωστοί».

Για την εμπλοκή του στην ομάδα: «Γνωρίζω πως η εμπλοκή μου έχει κινδύνους. Διάρκεια θα έχει σίγουρα. Αφού πάρουμε τα αποτελέσματα, όμως, θα είμαι πιο σαφής. Μπορεί να φωνάζουν όλοι ότι είναι ρίσκο να αγοράσεις μετοχές με οποιοδήποτε τίμημα τρεις ημέρες πριν την απόφαση της επιτροπής».

Για το αν θα γίνουν και πολιτικές κινήσεις: «Δεν μπορώ να προβώ σε ανακοινώσεις. Έχω ζητήσει συναντήσεις με κάποια άτομα που πρόκειται να δω και αναμένω να με δεχτούν σήμερα ή αύριο. Είναι όλα τελειωμένα, ουσιαστικά και τυπικά. Ζητάω από τους οπαδούς να είναι πάντα κοντά μας. Να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους ειρηνικά και να απαιτούν το δίκιο. Δεν ζητάμε να μας χαρίσουν κάτι, δικαιοσύνη ζητούμε».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved