«Άρση της αδικίας που υφίσταται ο Αστέρας»

«Άρση της αδικίας που υφίσταται ο Αστέρας»

Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας, ο οποίος ζητάει άρση της αδικίας που υφίσταται ο Αστέρας.

Αναλυτικά, στην επιστολή του, ο Γιάννης Μπουντρούκας, αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Αξιότιμε κύριε Γενικέ,

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε εμβρόντητοι τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην κορυφαία του κατηγορία, την Superleague. Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει πράγματι καμία οργάνωση, καμία συνέπεια και καμία σταθερότητα για όσους θέλουν να επενδύσουν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου.

Αφορμή για τα σχόλιά μας αυτά αποτελεί η πρόσφατη απόφαση με την οποία αλλάζουν για άλλη μία φορά τα δεδομένα στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία, στην οποία παραμένει η ομάδα του Ηρακλή (ευνοούμενη ίσως (!;) από πολιτικές σκοπιμότητες εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενες), ενώ η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης υποβιβάζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το πρώτο που οφείλουμε να επισημάνουμε στην πολιτεία είναι η απαράδεκτη ταλαιπωρία που υφίσταται μία ομάδα, στην οποία εδώ και μήνες έχει κοινοποιηθεί η απόφαση παραμονής της στη Superleague.

Και φτάνουμε στο σημείο η ομάδα αυτή να βρίσκεται έτοιμη να δώσει τον πρώτο της αγώνα στο Αγρίνιο και να ειδοποιείται ότι ο αγώνας ματαιώνεται και πρέπει να επιστρέψει στη βάσης της! Πρόκειται για κυριολεκτικά τραγελαφικές καταστάσεις, που δεν αρμόζουν σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται απλά για μια ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει σε τοπικό επίπεδο (που ούτε εκεί δε συμβαίνουν αυτά!), αλλά για μία επαγγελματική ΠΑΕ, η οποία είναι μία τεράστια επένδυση σε χρήματα, ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Οι άνθρωποι της ομάδας αυτής έχουν επενδύσει τεράστια κεφάλαια στην ομάδα και έχουν δώσει στην περιοχή μας την ώθηση που όλοι ευαγγελιζόμαστε με ευχολόγια για επενδύσεις και ανάπτυξη. Και αυτή τη στιγμή καλούνται να φύγουν από την Superleague, να παίξουν στη Β’ Εθνική με πάνω από τους μισούς τους παίκτες να μην μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, αφού είναι κοινοτικοί, με τεράστια ποσά δαπανημένα εις μάτην, με εισιτήρια διαρκείας προπωλημένα σε χιλιάδες φιλάθλους.

Ο λόγος που το Επιμελητήριο Αρκαδίας αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει προς εσάς για την απαράδεκτη αυτή αδικία που υφίσταται η ομάδα της Αρκαδίας, είναι ότι πραγματικά εδώ θίγεται και καταστρέφεται μία σημαντικότατη επένδυση και επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά μία κρατική μηχανή, η οποία αντί να παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια στους επενδυτές, τους αναγκάζει για άλλη μια φορά να γυρίσουν την πλάτη τους στην ελληνική περιφέρεια. Ζητούμε θερμά την παρέμβασή σας για την άρση της αδικίας που υφίσταται η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved