Λέτο: Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Λέτο: Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα έδωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας με 2-0.

Ο Αργεντινός άσος του τριφυλλιού, αποποιήθηκε τον ρόλο του πρωταγωνιστή, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ενωμένοι, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λέτο:

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεδομένης της μεγάλης πίεσης που δεχθήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με μια ομάδα που πίεζε πολύ και ήταν πολύ επιθετική. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, είχαμε καλύτερη τακτική, με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να πετύχουμε γκολ και να κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τους λόγους που δεν αγωνίστηκε από την αρχή με στο ματς με τους Φαίακες:  «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άσχημα, έχω πυρετό, με τσούζει ο λαιμός μου. Δεν είμαι στα καλύτερά μου».

Για το γκολ που πέτυχε: «Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι ο Λέτο, ο Νίνης ή οποιοσδήποτε άλλος, όλοι πρέπει να είμαστε μαζί σαν ομάδα ανά πάσα στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται πολλά, αλλά εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας. Το βασικό είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κοιτάμε τους αγώνες που έρχονται».

Για τη νέα θέση στην οποία αγωνίζεται: «Πάντα αντιμετωπίζω τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο. Φέτος ο κόουτς με βάζει σε μια καινούρια, σε μια διαφορετική θέση, η οποία μου αρέσει. Βέβαια, όταν κάποιος σκοράρει αναμφισβήτητα φαίνεται περισσότερο, αλλά εγώ προσπαθώ και κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος. Και είναι λογικό και το κατανοούμε όταν μια ομάδα έχει βγει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και εκτός Γιουρόπα. Όλη η ομάδα προσπαθεί πάντα να κάνει το καλύτερο. Δεν είναι πάντοτε αυτό εφικτό, μερικές φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Ωστόσο, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Κάποιοι παίκτες, όπως ο Σπυρόπουλος, ο Σιμάο, δεν ήρθαν μαζί με την ομάδα στην Κέρκυρα, αλλά όλη η ομάδα με ομόνοια και ενωμένη θα προσπαθήσει στη συνέχεια για το καλύτερο και για τους τίτλους. Δεν είναι εύκολο να πεις ότι φταίει ο ένας ή ο άλλος παίκτης που μείναμε εκτός Ευρώπης, αλλά ουσιαστικά την ευθύνη την έχουν όλοι οι παίκτες και από δω και στο εξής πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved