«Τρέχουν» για επιθετικό

«Τρέχουν» για επιθετικό

Μετά την απόκτηση του Ζαν Μακούν και την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Πάμπλο Ορμπάιθ, στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για την μεταγραφή ενός επιθετικού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει την απόκτηση ενός δυνατού και γρήγορου φορ, προκειμένου να ηγηθεί της γραμμής κρούσης των Πρωταθλητών και για τον λόγο αυτό, άπαντες στις τάξεις του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού.

Για τον λόγο αυτό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει λάβει εντολή να ξεκινήσει… σαφάρι μήπως βρεθεί κάποια ευκαιρία, την τελευταία στιγμή, ενώ τα φαξ με προτάσεις ποδοσφαιριστών πέφτουν… βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Τα «αγκάθια» για Ιακουίντα

Στην κορυφή της λίστας για τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται το όνομα του Βιντσέντζο Ιακουίντα, για τον οποίο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς υποστηρίζει πως είναι ο ιδανικός για το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Πειραιώτες εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, η οποία έχει δύο μεγάλα «αγκάθια».{textlink}

Το πρώτο έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας. Ο Ιταλός επιθετικός παίρνει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουβέντους, η οποία καλύπτει ένα μεγάλο ποσοστό του συμβολαίου του, ωστόσο στο «λιμάνι» δεν είναι «ζεστοί» να δώσουν ένα μεγάλο ποσό και να αλλάξουν έτσι τις ισορροπίες στην ομάδα.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό «αγκάθι» έχει να κάνει με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Ιακουίντα δεν έχει καταφέρει να κάνει προετοιμασία με την «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον έμπειρο άσο, σε περίπου ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως ο δυναμικός άσος θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Champions League.

Εξετάζεται ο Αντουριθ της Βαλένθια

Ωστόσο, ο 31χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν πληροφορίες για την υπόθεση του Αντίθ Αντούριθ της Βαλένθια. Ο έμπειρος φορ δεν λογίζεται στα βασικά πλάνα των «νυχτερίδων» και μπορεί να αποχωρήσει από το «Μεστάγια» ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, το deal μεταξύ του Ολυμπιακού και των Ισπανών μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολο, καθώς ο Εντουάρντο Μαθία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ιθύνοντες την ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Σενάρια για «τράμπα» Τοροσίδη - Ρόζενμπεργκ

Παράλληλα, ένα ακόμα όνομα που προστέθηκε στην λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι αυτό του Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Βρέντερ Βρέμης. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιό του, ενώ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, με αποτέλεσμα τα σενάρια για ανταλλαγή να πληθαίνουν.

Προτάθηκαν Οκάκα, Τόνι και Ζάρατε

Τέλος, στον Ολυμπιακό προτάθηκαν ακόμα οι Στέφανο Οκάκα, Λούκα Τόνι και Μάουρο Ζαράτε. Όσον αφορά στον πρώτο, ο Νιγηριανός 22χρονος άσος, με ιταλικό διαβατήριο δεν υπολογίζεται στην Ρόμα, η οποία τον παραχωρεί ως δανεικό. Πιο εύκολη φαντάζει η περίπτωση του Λούκα Τόνι, μια και η Γιουβέντους τον δίνει χωρίς χρήματα, ενώ πιο δύσκολο είναι το σενάριο  για τον Αργεντίνο επιθετικό της Λάτσιο, ο οποίος είναι… αλμυρός.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved