«Δεν φεύγω από τον ΠΑΟ»

«Δεν φεύγω από τον ΠΑΟ»

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δηλώνει ορεξάτος και περήφανος που βρίσκεται στους «πράσινους».

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στο Novasports λέγοντας:

Για τις εντυπώσεις του από τη χώρα μας: «Η ζωή μου στην Ελλάδα είναι ευχάριστη και μετά από ένα χρόνο προσαρμογής ξέρω ήδη πως ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόκειται για ένα ευχάριστο πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά και ελπίζω να είναι καλύτερη».

Για το ματς στη Κέρκυρα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας μετά τα αποτελέσματα που είχαμε στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν είχε την ηρεμία που θα έπρεπε να έχει, υπήρχε μεγάλη πίεση στο πρώτο ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Η ομάδα απέδειξε ότι έχει αλληλεγγύη που πρέπει να βελτιωθεί».

Για τους παίκτες από τις ακαδημίες: «Η κατάρτιση είναι πολύ σημαντική για ένα σύλλογο, όλοι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση, άρα οι σύλλογοι που θα δώσουν στη κατάρτιση τον βασικό λόγο θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πολύ καλούς παίκτες και έτσι θα μπορέσουν να τους πουλήσουν για να έχουν έσοδα που θα βοηθήσουν τους συλλόγους. Περισσότερα έσοδα θα δημιουργήσουν πιο σημαντικό πρωτάθλημα, το οποίο θα προσελκύσουν μεγάλους παίκτες. Η Ελλάδα είναι μία χώρα με ιδιαιτερότητες κατά το μέτρο που θέλουμε όλο την βελτίωση του ποδοσφαίρου, θα είναι καλό μερικοί σύλλογοι να δουλέψουν με τον παράγοντα χρόνο και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε προπονητές όπως ο Γκιρού που θα κάνουν τη δουλειά τους για αρκετό διάστημα».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Αναμφισβήτητα είναι απογοήτευση το να μένεις εκτός Ευρώπης. Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και διοίκηση είμαστε απογοητευμένοι, όμως στη ζωή κοιτάς το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον χτίζεται με το παρόν και το παρόν για τον Παναθηναϊκό είναι το νταμπλ. Υπήρξαν απογοητεύσεις, όμως φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες έχουν δυναμωθεί όπως ο Ολυμπιακός. Πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν στη ίδια κατάσταση που είμαστε εμείς φέτος, άρα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι αντίστοιχο».

Για την παραμονή του και το σίριαλ με την παραχώρησή του: «Φέτος και πριν ξεκινήσουμε τις προπονήσεις έκανα τις διακοπές μου, μετά επέστρεψα στις προπονήσεις με όρεξη και χαρά. Κάποια στιγμή ήμουν προς αναχώρηση, ιδιαίτερα επειδή η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως ήμουν και είμαι υπερήφανος που παίζω στον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο: «Κάνανε μία διαφορετική επιλογή, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα. Η πιθανότητα να αναχωρήσω είναι μηδαμινή. Ιδιαίτερα για οικογενειακούς λόγους, καθώς τα παιδιά μου πάνε εδώ σχολείο. Παράλληλα αν κάνουμε καλή χρονιά δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσω».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved