Πρώτη προπόνηση για Δημούτσο

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο έκανε τη Δευτέρα (29/08) ο Ελίνι Δημούτσος.

Πρώτη προπόνηση για Δημούτσο

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να προπονηθεί κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον καλωσόρισε. Ο Δημούτσος προπονήθηκε κανονικά, καθώς είχε ακολουθήσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, δύο αγωνιστικά προβλήματα έχουν προκύψει για τον Δώνη. Ο Επστάιν, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νάστος έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Αντίθετα, ενσωματώθηκε πλήρως ο Μπρίτο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Από την προπόνηση της Δευτέρας (29/08) απουσίασαν οι διεθνείς Ζουέλα (Εθνική Αγκόλας), Καραγκούνης, Σκόνδρας (Εθνική Ελπίδων), ενώ από την Τρίτη (30/08) θα απουσιάζουν και οι Μπάλλας, Καϊμακαμούδης, οι οποίοι έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων.

Στο μεταξύ, επίσημα παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Απόστολος Ανδρούτσος. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Απόστολου Ανδρούτσου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα όσα χρόνια την υπηρέτησε και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του που είναι η ιστορική Παναχαϊκή. Επιπλέον, εύχεται στον σύλλογο της Αχαΐας καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football Leaque».

COMMENTS