Μπόλονι: «Θα... προσευχηθώ»

Μπόλονι: «Θα... προσευχηθώ»

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τη δυσκολία να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη στην πρεμιέρα. Παράλληλα ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε με εξαιρετικά λόγια για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Καμερουνέζο Μακούν.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, μια και τελειώσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Δε χάσαμε στην Ουκρανία και μετά από δύο - τρεις μέρες στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, κερδίσαμε. Παρ’ όλο που δεν είμαι ικανοποιημένος, αισθάνομαι χαρούμενος γιατί είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί στην πρεμιέρα. Θέλω να δω το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Σίγουρα θα πιέσω την ομάδα μου να παίξει καλύτερα και θα ασχοληθώ και με το άδειο κομμάτι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε τόσες φορές στον αγώνα, απάντησε: «Είχαν ευκαιρίες οι παίκτες της Ξάνθης γιατί είναι καλοί παίκτες κι εκείνοι. Η Ξάνθη ήταν απελευθερωμένοι από τις ευθύνες κι αυτοί ήταν κάποιοι από τους λόγους που μας πίεσαν κι έκαναν ευκαιρίες».

Για το σύστημα που επέλεξε να παίξει ο ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Καταρχάς μου αρέσει να παίζω πιο μπροστά. Κατά δεύτερον ο Σαλπιγγίδης προέρχεται από τραυματισμό κι ήθελα να τον βάλω σε ρυθμό αγώνα εν όψει των υποχρεώσεών του με την Εθνική. Σήμερα έκανε μια καλή προπόνηση».

Για τις μεταγραφές, ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε: «Δεν είναι ένα προσωπικό πλάνο. Είναι ένα μαζί με τη διοίκηση και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Μέχρι τώρα δεν κάναμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ομως εσείς ξέρετε καλύτερα την κατάσταση κι από εμένα. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστές. Και χθες και σήμερα μιλούσα με τους διοικούντες για παίκτες. Αυτήν τη στιγμή έχουμε πέντε επιθετικούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετοί. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε λύση ή όχι. Μιλήσαμε ακόμα για άλλες θέσεις, στις οποίες έχουμε μόνο έναν ποδοσφαιριστή. Μαζί προσπαθούμε να βρούμε τη λύση, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι εύκολη. Είχα μιλήσει για δύο παίκτες, τώρα αν έρθει ένας θα είμαι χαρούμενος».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, επισήμανε: «Χρειαζόμαστε να επιστρέψουν οι τραυματίες, τούς χρειαζόμαστε. Ακόμα κι οι Αθανασιάδης και Γεωργιάδης έπαιξαν με προβλήματα σήμερα. Δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην κατοχή της μπάλας. Δεν μπορούμε να το διδάξουμε εύκολα. Πάντως κι εγώ θέλω να δουλέψω με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Ο Λάζαρ είχε έναν τραυματισμό, επέστρεψε, έπαθε έναν άλλον και τώρα πρέπει να πάει στην Εθνική. Εκεί είναι αδύνατο να δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Ο Κοντρέρας κι ο Σαλπιγγίδης πάλι δεν μπόρεσαν να δουλέψουν στη φυσική κατάσταση, μια και τώρα πάλι φεύγουν για παιχνίδια με τις Εθνικές».

Για το αν είναι αναγκαία κάποια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό το λόγο αύριο που θα πάω στην πατρίδα μου, θα δω τη γυναίκα μου και μετά θα πάω στην εκκλησία για να προσευχηθώ λίγο».

Σχολιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος χωρίς τρεις ομάδες, είπε: «Η ομοσπονδία… κοιμήθηκε λίγο. Ακολούθησαν ένα βαλκανικό σύστημα του σιγά, σιγά. Η ΟΥΕΦΑ πήρε μια πολύ αυστηρή απόφαση και με αυτό υποχρέωσε και τη δική μας ομοσπονδία. Καλύτερα, πάντως, να παίρνει τη σωστή απόφαση αργοπορημένα, παρά καθόλου».

Τέλος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων και τη διακοπή στο ματς, επισήμανε: «Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι θα υπάρχει ένα όριο. Λίγα χρόνια πριν ακούγαμε να κάνουν ήχους πιθήκων για μαύρους ποδοσφαιριστές. Αυτό τέλειωσε κι είναι καλό πράγμα. Ολοι μας πρέπει να κατανοούμε τις αποφάσεις της ομοσπονδίας, αλλά κι εκείνοι με τη σειρά τους πρέπει να δίνουν καλά παραδείγματα».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε για το ποια είναι η γνώμη του για τον Μακούν,  τον οποίο έχει παρακολουθήσει στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Δουλεύει σκληρά, έχει πολύ καλή τεχνική, μπορεί να είναι μικρόσωμος όμως είναι ιδιαίτερα αλτικός και αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι».


Ο Μπόλινο ξεκαθάρισε ότι ο Καμερουνέζος μπορεί με την εμπειρία του και την ποιότητά του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Είναι αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ναι, πιστεύω ότι θα προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι του και σίγουρα θα τον βοηθήσει στην Ελλάδα, όμως ελπίζω να μην είναι καλός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα του τηλεφωνήσω μήπως προλάβω να τον φέρω στον ΠΑΟΚ», τόνισε χαριτολογώντας.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved