Ανικανοποίητοι στον Ατρόμητο

Ανικανοποίητοι στον Ατρόμητο

Ο βαθμός της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Γεντί Κουλέ» σίγουρα δεν σε απογοητεύει, ωστόσο στον Ατρόμητο μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι με το 1-1 στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα του Περιστερίου έχασε χρυσή ευκαιρία να φύγει με «διπλό» από το Ηράκλειο και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα που στενοχώρησε τον Γιώργο Δώνη και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Είναι και η εικόνα του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος που δημιούργησε προβληματισμό και αρνητικά συναισθήματα. Οι Περιστεριώτες έχασαν τρομακτικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο κιόλας εικοσάλεπτο και μάλιστα μοιραίος ήταν ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος έχει αξιοζήλευτα ποσοστά ευστοχίας στο «ένας με έναν» με τον εκάστοτε τερματοφύλακα. Αυτό όμως συμβαίνει και μπορεί να ξανασυμβεί. Για τον Ατρόμητο, δε, έχει γίνει ούτως ή άλλως συνήθεια την τελευταία διετία να χάνει απίστευτες ευκαιρίες και γκολ που δεν χάνονται.

Το ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα του Δώνη «έκατσε» εντελώς στην επανάληψη. Αν και είχε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα, αν και είναι σαφέστατα πιο έτοιμη από ότι ο ΟΦΗ, αν και ποιοτικά διαθέτει καλύτερο υλικό, δεν θύμισε σε τίποτα τον Ατρόμητο του πρώτου ημιχρόνου. Καθόλου passing game, που αποτελεί σήμα κατατεθέν τον κυανόλευκων, καμία οργανωμένη επίθεση προς την αντίπαλη περιοχή, καμία έστω υποψία ευκαιρίας. Και βέβαια, απολύτως καμία αντίδραση μετά το 1-1.

Εστω κι έτσι βέβαια, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα σε πρεμιέρα έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στα ισάριθμα προηγούμενα χρόνια (πέρσι με ΑΕΛ, πρόπερσι με Αρη) και πλέον έχει όλο τον χρόνο να ανασυνταχθεί, να δει τι έκανε και τι δεν έκανε καλά (όπως άλλωστε είπε και ο Δώνης) και να συγκεντρωθεί στη δύσκολη δυάδα αγώνων που ακολουθεί (Αρης εκτός, Παναθηναϊκός εντός). Το ευχάριστο, δε, είναι ότι μέχρι την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως ο Μπρίτο, ενώ και ο Μήτρογλου θα έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμος και ο Δημούτσος…



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved