Γεωργίου: «Στεναχώρησα τον Ατρόμητο»

Γεωργίου: «Στεναχώρησα τον Ατρόμητο»

Ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση θα πρέπει είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργίου.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Κρητικούς κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, αλλά και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στην Super League, μετά από τη συμμετοχή του στα play offs της Football League, η οποία έχει αφήσει… κατάλοιπα.

«Ξέραμε ότι η πρεμιέρα θα έχει ιδιαιτερότητες γιατί ερχόμασταν από μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας και παίζαμε απέναντι σε μία καλή και αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, όταν παίζεις στην έδρα σου θες τους τρεις βαθμούς, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ πως είναι καλή και η ισοπαλία», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου άσου.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και ο ΟΦΗ αναγκάστηκε στα τέλη του Ιουλίου να πάρει μέρος στα play offs της Football League, ενώ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (27/8) δεν γνώριζε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, απάντησε:

«Η αλήθεια είναι πως αυτό το εξάμηνο έχω ζήσει απίστευτα πράγματα. Ακόμη και χθες μέχρι ένα σημείο δεν ξέραμε αν θα γίνει η πρεμιέρα. Ελπίζω πλέον τα πράγματα να βρουν τον δρόμο τους. Δεν είναι ότι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές να μην γνωρίζουν αν θα γίνει ή δεν θα γίνει η πρώτη αγωνιστική. Ελπίζω να έχουμε μια ήρεμη χρονιά».

Σε ερώτηση αν η κατάσταση επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, υποστήριξε: «Το ζήσαμε και στα play offs, όπου δεν ξέραμε αν θα γίνουν και τελικά παίξαμε μέσα στο καλοκαίρι και δίναμε αγώνες κάθε δύο μέρες. Αυτό ήταν εγκληματικό για τους παίκτες. Δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά σου αν δεν γνωρίζεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ακόμα, ο δυναμικός άσος, μίλησε και για το πρόβλημα σχεδιασμού που έχουν οι ομάδες, από τη συγκεκριμένη κατάσταση: «Και για μας είναι πολύ δύσκολο. Εμείς πρέπει να δεθούμε και να μπουν τα νέα παιδιά που έχουν έρθει. Η ομάδα δεν έχει δουλέψει όσο θα έπρεπε. Όμως, γίνεται καλή δουλειά από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, από το τεχνικό επιτελείο και από το ιατρικό προκειμένου να μην υπάρχουν τραυματισμούς, γιατί υπάρχει μεγάλη κούραση. Η συμμετοχή μας στα play offs μας έχει αφήσει κατάλοιπα. Αρκετά παιδιά δεν έχουν ξεκουραστεί.

Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχε σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, τόνισε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Ατρόμητο. Τους αγαπάω και με αγαπάνε, αλλά είμαι επαγγελματίες. Τους στεναχώρησα λίγο (γέλια), αλλά όπως είπα είμαι επαγγελματίας και με ενδιαφέρει ο ΟΦΗ».

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργίου αναφέρθηκε και στο επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ανόρθωσης: «Εγώ έζησα την καλή ομάδα της Ανόρθωσης που είχαμε πάει στο Champions League και αγωνίστηκα σε ένα παιχνίδι με την Ίντερ. Μετά την Ανόρθωση, είδαμε τον ΑΠΟΕΛ στην διοργάνωση και τώρα το επανέλαβε. Παράλληλα, η ΑΕΚ Λάρνακας μπήκε στους ομίλους του Europa League.

Θεωρώ ότι έχει ανέβει, αγωνίζονται καλοί παίκτες και επενδύουν πολλά χρήματα. Πιστεύω ότι κάνουν βήματα προόδου. Από την στιγμή που έρχονται οι επιτυχίες, μπορούν να έρθουν και οι επενδύσεις. Πλέον γίνεται καλύτερος προγραμματισμός και το πρωτάθλημα ανεβαίνει επίπεδο».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved