«Επιβράβευση για Παπουτσάκη»

«Επιβράβευση για Παπουτσάκη»

Την άποψή του πως η εκλογή του Απόστολου Παπουτσάκη στην προεδρία της Super League θα ανεβάσει επίπεδο τον συνεταιρισμό, εξέφρασε ο Γιάννης Δασκαλάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, μίλησε την Κυριακή (28/8) στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τονίζοντας πως οι Κρητικοί έχουν τα εχέγγυα να ξεκινήσουν με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Super League κόντρα στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δασκαλάκης, μίλησε για:

Το ενδεχόμενο εκλογής του Απόστολου Παπουτσάκη στην προεδρία της Super League: «Είναι η επιβράβευση όλων των προσπαθειών του. Όλοι θέλουν να βγει μπροστά και εμείς στον Εργοτέλη είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσει την επιλογή θα φέρει άλλη εποχή στη Super League. Είναι χαμηλών τόνων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει σχεδιάσει κάποια πράγματα. Ήταν άνθρωπος μη ποδοσφαιρικός. Δεν έβλεπε ποδόσφαιρο. Όμως όταν μια φορά πήγε στο γήπεδο το αγάπησε και επένδυσε πολλά εκατομμύρια ευρώ».

Τον απερχόμενο πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Εγώ δεν θα κρίνω τον κ. Μαρινάκη, αλλά θα σταθώ σε δύο προεδρίες της Super League. Του Πέτρου Κόκκαλη και Γιάννη Βαρδινογιάννη που ήταν οι καλύτερες».

Την αναμέτρηση της Κυριακής (28/8) με τον Πανιώνιο: «Είναι μια περίεργη πρεμιέρα, αλλά έχεις το άγχος. Έχουμε τα εχέγγυα να πάμε και να νικήσουμε τον Πανιώνιο».

Το ρόστερ του Εργοτέλη: «Έχουμε έναν κορμό τα τελευταία χρόνια. Είναι οκτώ παιδιά από τις ακαδημίες του Εργοτέλη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα».

Την στήριξη στον Νίκο Καραγεωργίου: «Θυμάμαι μια δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε πει πως λυπάται που τόσα χρόνια δεν στήριξε έναν προπονητή».

Τον προϋπολογισμό των Κρητικών και τα νέα δεδομένα: «Έχει υπάρξει μείωση λόγω της αυξημένης φορολογίας που πλέον ισχύει στα συμβόλαιο παικτών. Σαν ομάδα θα έχουμε μείωση εσόδων περίπου 500.000 ευρώ».

Την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Δεν φταίει η περιοχή ούτε η ομάδας. Φταίει το κράτος που είχε και έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά τόσα χρόνια δεν έκανε κάτι».

Την στήριξη του κόσμου του Ηρακλείου στην ομάδα: «Πείτε μου ένα γήπεδο που μαζεύει κόσμο. Είμαστε πέντε χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Την πρώτη χρονιά ο Εργοτέλης το Παγκρήτιο το είχαμε γεμάτο. Ο Εργοτέλης τότε δεν ήταν η ανταγωνιστική ομάδα. Με τα χρόνια ανεβήκαμε επίπεδο και έτσι οι οπαδοί απομακρύνθηκαν».



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved