Ντεμόλ: «Περήφανοι για την απόδοση»

Ντεμόλ: «Περήφανοι για την απόδοση»

Την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, εξέφρασε ο Στεφάν Ντεμόλ ο οποίος εστίασε στις διαφορές της Super με τη Football League, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή.

«Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Το α’ ημίχρονο ήταν δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπάθησα να αλλάξω στο ημίχρονο κάποια πράγματα και το πέτυχα γιατί ο ΠΑΣ στάθηκε αρκετά καλά στο β’ ημίχρονο.  Μας πήρε 45 λεπτά για να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε στη Super League και μετά έστρωσαν τα πράγματα. Βλέποντας την ομάδα μας και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας καταλαβαίνεις ότι και η δική μας ομάδα έχει ποιότητα. Είδα και κάποιες αδυναμίες στον ΠΑΣ, ο δρόμος θα είναι μακρύς για να πετύχουμε το στόχο. Να είμαστε μαζί παίκτες και όλοι μαζί, Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας από την απόδοσή της απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης», τόνισε αρχικά ο Βέλγος τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου στη συνέντευξη Τύπου, για να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Για το γεγονός πως η ομάδα ανέβηκε στο β’ ημίχρονο: «Στόχος ήταν εξαρχής να ακολουθήσουμε το πλάνο του β’ ημιχρόνου αλλά μπήκε δυνατά ο Άρης και έπρεπε να κάνουμε καλύτερη άμυνα. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση με το δοκάρι. Στο τέλος παιχνιδιού ο ΠΑΣ ήταν περισσότερο επικίνδυνος από τους φιλοξενούμενους».{textlink}

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Έγινε προσπάθεια να πάρουμε το παιχνίδι, Ο Γεωργίου είναι σε καλή κατάσταση, ο Ζαϊρί προσπάθησε αλλά δεν είναι έτοιμος. Προσπάθησα με τις αλλαγές να δώσουμε δύναμη στην ομάδα. Ο Ζαϊρί θα λείψει κάποιες μέρες για προσωπικές του υποθέσεις και άλλοι παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες».

Αν λείπει κάτι από την ομάδα: «Δεν θα παίζουμε κάθε μέρα με αντιπάλους σαν τον Άρη. Θα δώσουμε και παιχνίδια με ομάδες που είναι με εμάς στο ίδιο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Στην επανάληψη νομίζω ότι σταθήκαμε εμείς καλύτερα σαν εικόνα παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε με το υπάρχον υλικό και αν ο πρόεδρος κάνει κάποια μεταγραφή θα το δούμε».

Για τις μπλε κάρτες Μπεσέρα και Κουέβας που δεν ήρθαν: «Είναι εσωτερική υπόθεση και θα το συζητήσω με τους  υπεύθυνους της ομάδας».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved