Αναστόπουλος: «Θέλουμε μεταγραφές»

Αναστόπουλος: «Θέλουμε μεταγραφές»

Την ικανοποίηση του από την εμφάνιση και τον βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο υπό τις παρούσες συνθήκες, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας ωστόσο πως  η ισοπαλία αδικεί τους Κρητικούς.

Ο 53χρονος τεχνικός του ΟΦΗ,  στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ», εστίασε στα εμπόδια που πρέπει να υπερκεράσει η ομάδα του, προαναγγέλλοντας παράλληλα μεταγραφές ουσίας.

«Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε την υγεία μας και ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήθελα το ποδόσφαιρο να βρει ξανά τον δρόμο του ώστε να το χαρούμε όλοι», τόνισε αρχικά ο «Αλενατόρε», για να συμπληρώσει σχετικά με την αναμέτρηση:

«Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο για δύο λόγους.  Ο πρώτος ήταν ότι δεν βρισκόμασταν στην καλύτερη κατάσταση και ότι αυτά τα παιδιά, για τα οποία πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι, καταθέτουν την ψυχή τους. 2 Αυγούστου τελείωσαν τα μπαράζ, αναχωρήσαμε για το Καρπενήσι στις 8 και στις 19 επιστρέψαμε. Συν το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Εμείς από την άλλη πλευρά μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού με αποτέλεσμα το σκορ να μας αδικεί. Εμείς είχαμε σήμερα ένα πλεονέκτημα έναντι του Ατρόμητου. Η ομάδα παίζει ίδια για έναν χρόνο. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά σε μια ανύποπτη στιγμή έγινε η φάση με το στημένο. Εκεί μας πήρε από κάτω, χάσαμε δύο φορές την μπάλα και εκεί σταθήκαμε τυχεροί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Εδώ στον ΟΦΗ είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όμως με βάση τις συνθήκες, και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Θα βάλουμε κάτω το κεφάλι γιατί μας περιμένει πολύ δουλειά. Η Super League δεν έχει καμία σχέση με την Β' Εθνική. Τουλάχιστον κρατήσαμε τον ενθουσιασμό και κατά την διάρκεια της διακοπής θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ώστε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Ο ΟΦΗ θα έχει φέτος δύο έξτρα στοιχεία. Την ταχύτητα και την φυσική κατάσταση»

Ερωτηθείς για το ό,τι ο ΟΦΗ ενδέχεται να έχει παραπάνω χρόνο προετοιμασίας καθώς μετά τη διακοπή λόγω εθνικής, αγωνίζεται με τις ομάδες που είναι μπλεγμένες στα «στημένα», τόνισε: «Θα είναι ευχής έργον να έχουμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε. Όταν θα δουλέψουμε δεν φοβόμαστε κανέναν.

Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, υπογράμμισε: «Έχουν γίνει κινήσεις, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και θα μιλήσουμε με ονόματα όταν υπάρξουν ανακοινώσεις. Εμείς δεν λέμε κάτι παραπάνω αν δεν υπογράψουν πρώτα οι παίκτες. Μεταγραφές θα κάνουμε εκεί που πονάμε και όχι για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που κάναμε. Πριν τα play off είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό όμως μετά τα play off οι παίκτες δεν μας περίμεναν γιατί είναι επαγγελματίες και είναι λογικό. Μετά την εξασφάλιση της ανόδου, κάναμε άλλες κινήσεις. Αυτοί που θα έρθουν θα έχουν τη σκέψη για το ποδόσφαιρο που έχουν και αυτά τα παιδιά. Ο Μαραντόνα να είναι, αν δεν κάνει αυτά που θέλω δεν παίζει.{textlink}

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΟΦΗ, και τη φιλοδοξία του ο Αναστόπουλος κατέληξε: «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε τις μηχανές. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε δίπλα μας. Το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει τον δρόμο του γιατί χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και με τέτοιους φιλάθλους. Για αυτό όλοι μας στον ΟΦΗ πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει»



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved