Λυμπερόπουλος: «Εχει μικρύνει η ψαλίδα»

Λυμπερόπουλος: «Εχει μικρύνει η ψαλίδα»

Ένα σκαλοπάτι ψηλότερα πρέπει να ανέβει η Ξάνθη ώστε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και ισχυρίστηκε ότι η ακριτική ομάδα έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει μια καλή θέση στο νέο πρωτάθλημα, καθώς η ψαλίδα ανάμεσα σε «μεγάλους» και «μικρούς» έχει μικρύνει.

Αναλυτικά τι είπε ο Λυμπερόπουλος:

Για τη νέα σεζόν

«Ξεκινά ένα πρωτάθλημα το οποίο πριν καν αρχίσει, έχει περάσει πολλά. Σαν ένας παίκτης που αγωνίζομαι χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις για το καλύτερο. Η ποιότητα πιστεύω θα λείπει αλλά θεωρώ ότι οι σύντομες αποφάσεις που πάρθηκαν θα είναι για το καλό και ο κόσμος θα καταλάβει ότι θα έρθει στο γήπεδο για να το ευχαριστηθεί».

Για το στόχο της Ξάνθης

«Είναι αποτυχία η Ξάνθη να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Είναι πολύ εγωιστικό αυτό που λέω αλλά, έχει κάποιες βάσεις αυτή η ομάδα που μπορεί να πάει στην κορυφή, ναπλασαριστεί δηλαδή στις πρώτες πέντε-έξι θέσεις. Θα πρέπει να υπάρχει υπομονή από όλους για να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο μια σταθερότητα και σιγά σιγά να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι γιατί δεν μας αξίζει κάθε τέλος του πρωταθλήματος να λέμε ότι πετύχαμε το στόχο μας μένοντας στην κατηγορία».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη

«Ο Ουζουνίδης είναι γνωστός για το έργο του, έχει πολλή όρεξη για αυτό που κάνει και νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που θα έχουμε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει σ αυτή την ομάδα γιατί υπήρξε και ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητή της Απλά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή από όλους κάτι που λείπει από όλους μας αλλά και από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να μην βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα και χάσουμε ίσως μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό».

Για τους στόχους του

«Ο συγκεκριμένος στόχος που έχω είναι να είμαι υγιής και να παίξω όσο πιο πολλά χρόνια μπορώ.»

Για το ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπό του:

«Παρόλο που δεν αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια είναι τιμή για μένα να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες και ίσως και πιο μεγάλες από την Skoda Ξάνθη, αυτό είναι κάτι που αφορά εμένα και κυρίως δείχνει μια εκτίμηση προς το πρόσωπό μου για το πώς δουλεύω. Έχω όρεξη και όταν έχεις όρεξη και στόχους θα έχεις και φιλοδοξίες να πετύχεις και κάτι παραπάνω. Αυτό είναι ένα μυστικό που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αυτό κάνω και εγώ».

Για το πρωτάθλημα και τα φαβορί

«Νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις. Πλέον έχει μικρύνει ακόμα η ψαλίδα ανάμεσα σε μεγάλους και μικρούς. Όπως βλέπουμε οι, θεωρητικά, μεγάλες ομάδες δεν είναι και στα ντουζένια τους και αυτό είναι καλό για μας . Είναι και μια ευκαιρία για την ομάδα μου να κάνει κάτι καλύτερο».

Μαρκόφσκι: «Ολοι μια γροθιά»

Πολλά γκολ υποσχέθηκε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στη Nova ο Μάρκο Μαρκόφσκι, καλοκαιρινό απόκτημα της Ξάνθης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα βγάλει σύντομα στο γήπεδο τις δυνατότητές της.

Για τη φετινή χρονιά και τους στόχους της Ξάνθης

«Εχουμε κάνει πολύ δύσκολη προετοιμασία. Σίγουρα Σε αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε δεν δείξαμε την αξία που έχουμε σαν ομάδα αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε καλοί. Η Skoda Ξάνθη μπαίνει με ένα στόχο: να παίξει καλή μπάλα και να ανέβει πιο ψηλά. Σίγουρα το περιμένουν όλοι, το ελπίζουν όλοι, οι παίκτες είμαστε αισιόδοξοι έχουμε κάνει καλή δουλειά και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το βγάλουμε στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια»

Για το κλίμα στην ομάδα

«Είναι πολύ καλό. Ολοι είμαστε μια γροθιά και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην ομάδα και θα είμαστε μια γροθιά και στο πρωτάθλημα.»

Για τον προσωπικό του στόχο

«Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Μου λείπει το γκολ αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μου βγει. Σίγουρα θα ήθελα και στα φιλικά παιχνίδια να σκοράρω αλλά δεν μου βγήκαν τα παιχνίδια έτσι όπως το ήθελα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το φετινό πρωτάθλημα

«Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο πρωτάθλημα, υπάρχουν δύο ομάδες που είναι καλύτερες από τις άλλες και όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι η Ξάνθη θα είναι σε ψηλή θέση έτσι όπως θέλουμε όλοι».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved