«Χαρούμενοι με τη νέα Ξάνθη»

«Χαρούμενοι με τη νέα Ξάνθη»

Η εικόνα της φετινής Ξάνθης θα γεμίσει με ικανοποίηση τους οπαδούς της, όπως υποσχέθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στη Nova ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και μίλησε για το προσωπικό του στοίχημα, για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της Ξάνθης, για τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσουν φέτος οι Ακρίτες, αλλά και για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τι είπε ο Ουζουνίδης:

Για τη νέα χρονιά

«Ξεκινάμε τη σεζόν με αρκετά μεγάλες φιλοδοξίες παρότι έχουμε αλλάξει πολύ την ομάδα, έχουμε διαφοροποιήσει πολύ το ρόστερ και με καινούριους παίκτες και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα, άλλα και με τις προσθήκες που κάναμε. Θεωρούμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε μια αρκετά υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί

«Δεν μπορείς να υποσχεθείς τίποτα στο ποδόσφαιρο, αυτό που είμαι σίγουρος πως μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαστε πολύ δυνατοί και θα δουν μια πολύ καλή ομάδα».

Για το ρόστερ της Ξάνθης

«Έχουμε διαφοροποιήσει την ομάδα. Αποφασίσαμε να βάλουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολη χρονιά, αλλά φιλοδοξούμε ότι αυτοί που ήρθαν μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς, θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλοί».

Για τον αγωνιστικό χαρακτήρα της Ξάνθης

«Εχω πει πως θέλω να κάνω μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πολύ πιεστική προς τον αντίπαλο, μια ομάδα που θα παίζει πολύ γρήγορα και που θα είναι αποφασιστική διεκδικώντας αποτελέσματα. Αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Γι αυτό λέω ότι χρειάζεται υπομονή κυρίως από εμένα ως προς αυτά που ζητάω γιατί καταλαβαίνω πως οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να προσαρμοστούν  σ αυτά που ζητάει ένας προπονητής. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε δουλέψει καλά και πιστεύω ότι αυτά που έχουμε κάνει θα τα δούμε στο γήπεδο».

Για το αν το σχήμα θα είναι επιθετικό:

«Το επιθετικό είναι σχετικό για μένα, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε μια ισορροπημένη στις γραμμές της Ξάνθη, που θα πιέζει ψηλά και θα δημιουργεί ευκαιρίες».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν περιμένει να αλλάξει κάτι

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ακούς και να βλέπεις αυτά τα πράγματα. Λίγο πολύ όλοι μας ακούγαμε διάφορα, όλοι μας είχαμε κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όταν όμως αυτά τα ακούς συνέχεια και βλέπεις ότι συμβαίνουν, τότε σε ενοχλεί ακόμα περισσότερο. Από κει και πέρα υπάρχουν άλλοι που πρέπει να ασχοληθούν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει αν πραγματικά έγιναν όλα αυτά που λέγονται. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν δεν αλλάξει κάτι. Περιμένω να αλλάξουν πολλά πράγματα και να δούμε ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά από όλες τις πλευρές και από τις ομάδες και από τους διαιτητές και από όλους όσους ασχολούνται με αυτό το χώρο».

Για την παρουσία επαρχιακών ομάδων που διαθέτουν σκληρές έδρες

«Αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι έτσι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό για τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες να περνάνε από τέτοιες έδρες».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της Ξάνθης:

«Ότι θα αισθανθούν πολύ καλά με την ομάδα τους και θα είναι χαρούμενοι με αυτό που θα δούνε.»



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved