Βιεϊρίνια: «Διαφορετική εικόνα φέτος»

Βιεϊρίνια: «Διαφορετική εικόνα φέτος»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν αλλά και τι να περιμένει ο κόσμος από τον «Δικέφαλο» στη συνέχεια, μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ, με συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, κάνοντας σαφές ότι δική του επιθυμία είναι να διεξαχθεί ένα καθαρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα γιατί το αξίζουν οι ομάδες αλλά κυρίως ο κόσμος.

Παράλληλα, μίλησε και για την φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Λάζλο Μπόλονι σε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ δεν έκρυψε ότι νιώθω χαρούμενος που αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια:

Σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν την ερχόμενη σεζόν οι φίλοι του ΠΑΟΚ: δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένει κάτι ο κόσμος, αλλά να καταλάβει τους παίκτες και το νέο προπονητή γιατί είναι μια διαφορετική φιλοσοφία, άλλος κόουτς, με νέους παίκτες και αυτό θέλει χρόνο, για να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Πρώτα από όλα, θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Αλλάξαμε προπονητή και μερικούς παίκτες, νέους παίκτες και αρχίζουμε να παίζουμε φανταστικά παιχνίδια και έχουμε φιλοδοξίες. Νομίζω ότι αυτό που καταλάβαμε από τα τελευταία επίσημα παιχνίδια είναι ότι στην ομάδα μας θέλουμε να έχουμε την μπάλα, θέλουμε να επιτεθούμε και όχι να παίζουμε με αντεπιθέσεις και αυτό είναι το διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, οπότε στοχεύουμε στη διαφορετικότητα από τα προηγούμενα δύο χρόνια, οι φίλαθλοί μας πρέπει να περιμένουν καλύτερη επίθεση για φέτος».

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Ξεκίνησα όπως ήθελα να ξεκινήσω τη χρονιά, με δύο νίκες και με γκολ. Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό, γιατί για εμένα το σημαντικότερο είναι τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας. Για τη σεζόν που αρχίζει, προσωπικά, θέλω να διατηρήσω το επίπεδο των τελευταίων δύο, τριών χρόνων μου στην ομάδα και συνολικά σαν ομάδα νομίζω πως φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια! Στις δύο διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα, για να προχωρήσουμε και περισσότερο σε αυτές τις διοργανώσεις. Νομίζω ότι στο Europa League, σε αυτή τη διοργάνωση, κάναμε κάτι που κανείς δεν περίμενε, πρώτα στα προκριματικά του Champions League και έπειτα στα προκριματικά του Europa League με την Φενέρμπαχτσε. Δώσαμε τα πάντα την προηγούμενη σεζόν για να βοηθήσουμε την ομάδα και για κάποιους λόγους δεν πετύχαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και περιμένουμε φέτος να πάμε πιο μακριά σε αυτές τις διοργανώσεις».

Τι περιμένει για τη νέα χρονιά: «Αυτό που περιμένω και για το οποίο ανυπομονώ είναι ένα καθαρό πρωτάθλημα χωρίς "όλα αυτά". Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα θα είναι οι ίδιες και για φέτος. Οι "τρεις" της Αθήνας και ο ΠΑΟΚ, ίσως και ο Άρης. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Άρης αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα πρέπει να υπολογίζουμε τον Άρη, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που θέλω και είναι το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα - όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και αλλού- να είναι καθαρό. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι και γενικά όλοι οι Έλληνες αξίζουν καλό ποδόσφαιρο, καλά παιχνίδια και για αυτό άλλωστε πληρώνουν εισιτήριο!».


Για την αίσθηση που του προκαλεί το γεγονός ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες:
«Νιώθω ωραία, γιατί είναι καλό να ακούς το όνομά σου να ενδιαφέρει άλλες ομάδες, σε άλλα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή το μέλλον μου εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ έχω συμβόλαιο και μόνο τον ΠΑΟΚ σκέφτομαι καθημερινά και με αυτή τη λογική έρχομαι στην προπόνηση καθημερινά, να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

*Σημειώνεται ότι η συνέντευξη του Πορτογάλου δόθηκε πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την Καρπάτι.



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved