Ξεσπούν οι οπαδοί στην Τρίπολη

Ξεσπούν οι οπαδοί στην Τρίπολη

Άμεση ήταν η αντίδραση των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης στις εξελίξεις της σημερινής (26/08) μέρας που φέρνει την ομάδα τους υποψήφια για υποβιβασμό.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Αστέρα βάλει μέσω ανακοίνωσης κατά πάντων και παίρνει θέση για το ζήτημα:

«Σαν σύνδεσμος του Αστέρα έχουμε να δηλώσουμε ότι το μόνο που μας προκαλεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. είναι απέραντο γέλιο για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τι συμβαίνει και το πώς θα τα αντιμετωπίσει η διοίκηση της ομάδας τα είπε ήδη στην συνέντευξη του ο ιδιοκτήτης της κ. Καυμενάκης. Οι δηλώσεις του μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους καθώς ήταν λόγια ανθρώπου που αγαπάει την ομάδα και τον τόπο του αλλά πάνω από όλα αγαπάει το ποδόσφαιρο. Αλλά οι ηγεσίες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θέλουν ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θέλουν άτομα που να περιοδεύουν από ομάδα σε ομάδα αλλά και άτομα που να καπηλεύονται ομάδες και την ιστορία τους όπως στο πρόσωπο της συμπαθούς ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ που δεν έχουμε τίποτα εναντίον της. Όλα αυτά βέβαια σε άμεση συνάρτηση με την εμπλοκή των Ελλήνων ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ; ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

Ακόμα ευχαριστούμε όλους τους πολιτικούς φορείς της Αρκαδίας:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΤΑΤΟΥΛΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κ.ΡΕΠΠΑ ,κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, κ. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ για την αόρατη συμπαράστασή τους στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης που ζητούσε το σωστό και το δίκαιο. Να έχετε το νους σας όμως σε προεκλογική περίοδο μην περάσετε τις γραμμές για την Τερτσέτη.

Εμείς σαν απλοί οπαδοί του Αστέρα θα κοιτάξουμε να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και το δίκιο της πάντα με ήθος και τιμιότητα όπως έχει κάνει και η ίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σας πληροφορούμε μπορεί να είμαστε λίγοι σε ποσότητα αλλά θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος απέναντι στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ όπως έχουμε διδαχθεί από την ίδια την ομάδα.

Τέλος δύο ιδέες για το προεδρείο που πήρε την σημερινή απόφαση :

1) Στο επόμενο Δικαστήριο σας έχουμε έτοιμη την τριμελή επιτροπή για να πάρει την απόφαση που θέλετε χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου: Χουντίνι, Γιούρι Γκέλλερ και Μάγος του Οζ καθώς είναι οι μόνοι που μια πλαστή φορολογική ενημερότητα μπορούν να την μετατρέψουν σε έγκυρη με… «μαγικά».

2) Σαν επιβράβευση στην «καθαρή» ομάδα του Ηρακλή να του δώσετε 20 βαθμούς συν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τιμωρήστε τον «κακό» κ. Τάκη που δεν έχει σχέση με την ομάδα του Ηρακλή ούτε οι ενέργειες του είχαν. Ήταν πρόεδρος του Ηρακλή Σκοπής και όχι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved