«Σπίτι μου η Καβάλα»

«Σπίτι μου η Καβάλα»

Ο Τζαμάλ Αμπντούν μίλησε στην γαλλική ιστοσελίδα «Le Buteur», για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τα μεταγραφικά σενάρια, που τον ακολουθούν.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή του στην Καβάλα και από την αγάπη που του δείχνει η διοίκηση της ομάδας, εμφανίστηκε ο Τζαμάλ Αμπντούν, σε δηλώσεις του στη γαλλική ιστοσελίδα «Le Buteur».
Αναλυτικά, ο Αλγερινός ποδοσφαιριστης ανέφερε:

Σχετικά με την Καβάλα:
«Είναι μια πολύ ήσυχη πόλη. Όλα όσα γίνονται εδώ σου ηρεμούν το μυαλό. Είμαστε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και καταφέρνουμε να το βελτιώνουμε λίγο κάθε βδομάδα. Οι άνθρωποι μας δίνουν κουράγιο. Γενικά δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Για το πώς τον υποδέχθηκαν οι διοικούντες της ομάδας: «Στην αρχή ήταν σαν περιπέτεια, αφού δεν με ήξεραν και πολύ καλά. Αλλά μετά από μερικά ματς σχημάτισαν ολοκληρωμένη γνώμη και τώρα δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα παραπάνω. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και πιο πολύ την Καβάλα σαν το σπίτι μου και αυτό μόνο ευχαρίστηση μου δίνει».

Για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη: «Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μάκης με αγαπάει και τρέφω απεριόριστο σεβασμό σ’ αυτόν. Συχνά μου λέει ότι με έχει σαν γιο του. Είναι το μεγάλο αφεντικό της ομάδας, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου. Το να σε υποστηρίζει ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν, σου δίνει συνέχεια όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να τον εκτιμούν με αυτόν τον τρόπο. Η αναγνώριση από το αφεντικό ζεσταίνει την καρδιά μου. Είναι πολύ καλός και ευχάριστος».

Για το επεισόδιο με τον Ντάνι την προηγούμενη αγωνιστική: «Αν ξαναδεί κάποιος το παιχνίδι, θα καταλάβει ότι δεν είχα σχέση με όσα συνέβησαν. Αυτός ήρθε και με προκάλεσε, ενώ ήμουν ακόμα στο έδαφος και πονούσα. Τι άλλο έπρεπε να κάνω εκτός από το να του δείξω ότι δεν τον φοβόμουν. Ήθελα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και ο διαιτητής μας τιμώρησε και τους δύο, προς μεγάλη μου λύπη».

Για την εθνική του ομάδα: «Πάντα ήθελα να είμαι σε τοπ αγωνιστική κατάσταση για να εξασφαλίσω μεγαλύτερες πιθανότητες για να παίξω στην Εθνική. Ελπίζω να προσφέρω όσα περιμένουν από μένα».

Για το αν θα έπρεπε να παίζει σε μεγαλύτερη ομάδα: «Αν το όνομά μου αναφέρεται προς το παρόν στις ελληνικές και όχι μόνο εφημερίδες, δεν είναι για τα ωραία μου μάτια. Αν ήμουν σε μεγαλύτερη ομάδα δεν θα ακουγόμουν τόσο πολύ, οπότε είναι καλύτερο μερικές φορές να πηγαίνεις σε μέτριους, αλλά φιλόδοξους συλλόγους ώστε να σε μαθαίνουν. Είναι μια επιλογή που έκανα και αφού συμβουλεύτηκα τον Καρίμ Ακλίλ».

Για το γεγονός ότι αναδεικνύεται συχνά MVP της Καβάλας: «Είναι πάντα ωραίο να σε αναγνωρίζουν σε αυτό το άθλημα. Αν βγαίνω πολυτιμότερος παίκτης είναι πρώτα-πρώτα χάρη στον Αλλάχ που μου δίνει δύναμη για να προχωράω μπροστά. Από τη στιγμή που είμαι στην Καβάλα, δουλεύω σαν τρελός για να είμαι σε τοπ αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο ότι με επέλεξαν ανάμεσα σε πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές».

Για ενδεχόμενη μεταγραφή του το καλοκαίρι: «Ό,τι συμβαίνει το μαθαίνω όπως κι εσείς, από τα ΜΜΕ. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Καβάλα και δεν παραπονιέμαι».

Για το ποια ομάδα προτιμάει: «Δεν είναι μόνο στο χέρι μου το που θα πάω, αφού δεσμεύομαι ακόμα με συμβόλαιο με την ομάδα μου. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε αν οι προσφορές από όλους τους ενδιαφερόμενους είναι σοβαρές. Μετά θα μιλήσουμε ήρεμα και θα δούμε τι θα προκύψει».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved