Οργή και αντεπίθεση στην Τρίπολη!

Οργή και αντεπίθεση στην Τρίπολη!

Η σημερινή ημέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, του προπονητή Οσκαρ Φερνάντεθ και των διοικούντων, ενώ αν μη τι άλλο, θα αποκτήσει μια περίοπτη θέση στα ποδοσφαιρικά τους απομνημονεύματά.

Επειτα από την άφιξη της στο Αγρίνιο και την τρίωρη παραμονή σε ξενοδοχείο της πόλης, η αποστολή της ομάδας ειδοποιήθηκε για την απόφαση της Super League να ματαιώσει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που δικαίωσε τον Ηρακλή στην προσφυγή που είχε καταθέσει, επιστρέφοντας την υπόθεση του υποβιβασμού του λόγω πλαστογραφίας στην Επιτροπή Εφέσεων, πέρα από την οργή που προκάλεσε στους Αρκάδες τους δημιούργησε τεράστιο προβληματισμό.

Και αυτό διότι στο σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητική Δικαστηρίου αναφέρεται ότι αν μια ομάδα της Superleague υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από ομάδα που έχει υποβιβαστεί για βαθμολογικούς ή άλλους λόγους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν μπορεί να επωφεληθεί από τον υποβιβασμό του Ηρακλή, διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας και «επικύρωσε» η Εφέσεων, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η επανεξέταση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων δεν μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα…

Σε κάθε περίπτωση πάντως στον Αστέρα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν και να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα…

Καϋμενάκης: «Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Για απόφαση – έκτρωμα έκανε λόγο ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης με δηλώσεις του στο arcadiasports.gr, προαναγγέλλοντας την προσφυγή του Αστέρα στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση μη δικαίωσής του.

Μάλιστα εξέφρασε την σιγουριά, πως το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόνο με τον Αστέρα στην Super League. Αναλυτικά:

«Θεωρώ την επιτροπή και τη σύνθεση της παράνομη! Η απόφαση είναι έκτρωμα! Οι νομικοί μας θα ζητήσουν ευθύνες τόσο από τους δικαστές όσο και από κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Αν ο Αστέρας δε δικαιωθεί, θα προσφύγουμε στα πολίτικά δικαστήρια! Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην Ελλάδα όταν ο Αστέρας θα παίζει στη Super League, όσο και να μας στοιχίσει!

Τα "καλά παιδιά της Τρίπολης" τελείωσαν! Τα παιχνίδια στην πλάτη του Αστέρα τελείωσαν!

Ας δουν τα περυσινά παιχνίδια του Αστέρα και πόσες φορές αδικήθηκε. Από εδώ και πέρα όλοι θα δούνε την άλλη όψη του νομίσματος. Κανένας δε μπορεί να παίζει με την ομάδα μας.

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κράτος, παρά  μόνο ένα απέραντο κωλοχανείο! Θα τα πούμε από Δευτέρα! Κανείς δε θα παίζει μαζί μας!

Με τέτοιους τρόπους κανένας δε θα καταφέρει να μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε την ομάδα και την πόλη που αγαπάμε. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους! Να δικαιωθεί η πεντακάθαρη ομάδα μας, απέναντι στις ομάδες φαντάσματα που λαμβάνουν μέρος στα ελληνικά πρωταθλήματα».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved