Μόσχογλου: «Να τηρήσουμε τον νόμο»

Μόσχογλου: «Να τηρήσουμε τον νόμο»

Ο νέος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ είναι ιδιαίτερα αυστηρός και στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να προστατευτούν ενόψει της αυριανής (26/08) πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣ, Πασχάλης Μόσχογλου, έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα (26/08) και μίλησε για όλα όσα θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οπαδοί του συλλόγου για να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας. Παρακάτω ακολουθούν όλα είπε ο Μόσχογλου:

«Διοργανώνουμε τους αγώνες βάσει των κανονισμών και νόμων που μας τίθενται και είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε πιστά νόμους, Πειθαρχικό δίκαιο και όρους διοργάνωσης αγώνα για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναγράφει πίσω όρους αποδοχής, με την αγορά τους, τους οποίους θα πρέπει ο κόσμος να λάβει σοβαρά υπ' όψιν του.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, ο κάτοχός του πρέπει να συμμορφώνεται προς όλες τις υποδείξεις που του γίνονται και φυσικά απαγορεύεται να έχει μαζί του κανείς υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, όπλα, φωτοβολίδες, αναπτήρες, ποτά, φαρμακευτικές ουσίες κτλ. Επίσης θα πρέπει να έχει μαζί του κανείς και την αστυνομική ή στρατιωτική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ.

Για την έκδοσή του απαιτείται επιπλέον χρόνος απ' ό,τι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα ο κόσμος, ενώ μέχρι την πλήρη εξοικείωση φιλάθλων και υπαλλήλων στις θύρες, κάθε τουρνικέ μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 350 άτομα την ώρα.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν συνήθειες πολλών ετών και ότι πρέπει να αλλάξουν σε μία μέρα, αλλά υποχρεούμαστε να τηρήσουμε το νόμο και να εφαρμόσουμε το Ηλεκτρονικό Εισιτήριο, της εισόδου μέσω τουρνικέ στο γήπεδο και της Ηλεκτρονικής Επικύρωσης του εισιτηρίου αγώνα ή και εισιτηρίου διαρκείας. Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας και ζητάμε να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο, τουλάχιστον μέχρι 30' πριν την έναρξη του αγώνα, για την αποφυγή συνωστισμού στις θύρες εισόδου.

Τα εκδοτήρια θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου κι αυτό αφορά μόνο τις θύρες για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα των φιλάθλων του Άρη».

Για τον νέο αυστηρό πειθαρχικό κώδικα και την παρουσία φιλάθλων του Άρη, σημείωσε: «Μας έτυχε να είμαστε οι πρώτοι που θα διοργανώσουν αγώνα υψηλού κινδύνου και την παρουσία φιλάθλων γηπεδούχου και φιλοξενούμενης ομάδας με τα νέα δεδομένα. Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, προβλέπει πλέον εξοντωτικές ποινές και μετά και το καλοκαίρι που περάσαμε αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε.

Επειδή ακούστηκαν διάφορα σχόλια για την παραχώρηση εισιτηρίων στον Άρη, να διευκρινίσω ότι η ΠΑΕ Άρης τα ζήτησε εγκαίρως εδώ και πολλές μέρες. Εμείς έχουμε πει ότι θέλουμε να δούμε προληπτικά και όχι κατασταλτικά, γιατί για μας προέχει η προστασία της πόλης, των φιλάθλων και της ομάδας. Είχαμε την επιλογή να ανταποκριθούμε θετικά ή όχι στο αίτημα του Άρη, αλλά επειδή παλιότερα δεν είχαν δοθεί εισιτήρια σε φιλάθλους άλλων ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρξουν επεισόδια στην πόλη ή έξω από τις θύρες εισόδου με την Αστυνομία, πήραμε την απόφαση να δώσουμε εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης για τους φιλάθλους της ομάδας και σε άμεση συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης που αναλαμβάνει την ευθύνη της διάθεσης και της μετακίνησης των φιλάθλων της.  Στο χέρι των δύο ομάδων είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Παραχωρήθηκαν 789 εισιτήρια στον Άρη στην θύρα 7 με νεκρές ζώνες 450 θέσεων  και είναι ξεκάθαρο από εκεί και πέρα ότι κανείς φίλαθλος με διακριτικά άλλης ομάδας πλην του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να εισέλθει στις υπόλοιπες θύρες.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέος πρωτάθλημα της Super League.  Στόχος μας είναι να σταματήσουμε να κουράζουμε τον κόσμο μας με τα πάνω-κάτω στις κατηγορίες. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή και μετά όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Όπως είχε πει και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, ο κ. Χριστοβασίλης, είδαμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε. Στόχος είναι μια καλή και δυνατή αρχή και ανάλογη συνέχεια. Καλούμε τον κόσμο μας να στο γήπεδο στην πρεμιέρα με τον Άρη, για να δει, να κρίνει και να αξιολογήσει.

Οργανωτικά είμαστε έτοιμοι,  στο επόμενο εντός έδρας αγώνα όμως θα δείτε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα της εικόνας του σταδίου της ομάδας μας».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved