Σύνθημα νίκης από Ντεμόλ

Σύνθημα νίκης από Ντεμόλ

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την νίκη στην πρεμιέρα επί του Άρη, ενώ ο Τάσος Πάντος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

«Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της φετινής σεζόν. Είδα πράγματα που μου άρεσαν και μερικά που δεν μου άρεσαν. Αυτός, βέβαια, είναι και ο λόγος που γίνεται η προετοιμασία, για να αναδειχθούν δηλαδή οι δυνατότητες και οι αδυναμίες των ποδοσφαιριστών. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι στον Άρη», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ.

Στην συνέχεια ο Στεφάν Ντεμόλ τόνισε: . «Καλώ τους φιλάθλους της πόλης να έρθουν στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα. Με τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό μας τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για μας».

Για τον Άρη: ««Θυμάμαι πολύ καλά το φιλικό που δώσαμε στο Ζέεφελντ. Είχαμε σταθεί πολύ καλά στο α' ημίχρονο, ενώ στο β' που αλλάξαμε την ενδεκάδα ο Άρης ήταν καλύτερος. Είδαμε πέντε παιχνίδια του Άρη, μεταξύ αυτών και το φιλικό που έδωσε στην Κέρκυρα, όπου βρέθηκαν εκεί οι Γιαννιτόπουλος και Χριστόπουλος. Τους έχουμε αναλύσει πολύ καλά και θα παρουσιάσουμε τον αντίπαλο και στους παίκτες μας».

Για τον αγωνιστικό χώρο: : «Το γήπεδο των ‘Ζωσιμάδων' είναι εντάξει. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση και στο Πανηπειρωτικό στο γήπεδο που βελτιώθηκε τώρα το καλοκαίρι. Στα άλλα δύο βοηθητικά η κατάσταση είναι ακόμα προβληματική. Το γήπεδο που είναι προς την Εθνική οδό θα γίνει πλαστικό τον Σεπτέμβριο, όπως με ενημέρωσε ο κ. Χριστοβασίλης. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους της Ανατολής που μας παραχώρησαν το γήπεδο, διαφορετικά θα είχαμε πρόβλημα».

Σχετικά με τον Μανώλη Σκούφαλη: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε να μη συνεχίσει με τον Μανώλη Σκούφαλη. Αποκτήθηκαν σ' αυτήν τη θέση Ζαϊρί, Γεωργίου και Βίλα και δεν υπάρχει άλλος χώρος στο ρόστερ. Δεν είναι μόνο δική μου αυτή η απόφαση, αλλά της ομάδας συνολικά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα προσωπικό μαζί του. Πρόσφατα συναντηθήκαμε τυχαία σε καφετέρια, μιλήσαμε, αλλά έχουμε επιλέξει να μη συνεχίσουμε μαζί. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια».

Τέλος, ο Βέλγος τεχνικός δήλωσε για τις μεταγραφές: «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όσο χρειαστεί. Πριν τρεις μέρες είχαμε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον Αγγελή μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αυτή τη στιγμή αναζητούμε ένα ακόμα αμυντικό και έναν επιθετικό, πρέπει όμως να δούμε τις δυνατότητες του μπάτζετ μας. Οι παίκτες που θα πάρουμε πρέπει να κάνουν τη διαφορά και όχι να αποκτηθούν απλά».

Από την πλευρά του ο Τάσος Πάντος, κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣ να βρεθούν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα απέναντι στον Άρη: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία μέσα στη χρονιά προς όφελος της ομάδας.Η πρεμιέρα είναι κάτι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα, θεωρώ όμως ότι έχουμε δουλέψει σωστά. Η χρονιά είναι δύσκολη, θα έρθουν κι άσχημα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει τους «Ζωσιμάδες» και να μας βοηθήσει. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved