Αγγελούδης: «Μεγάλη τιμή για μένα»

Αγγελούδης: «Μεγάλη τιμή για μένα»

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με τον Αρη, o Νίκος Αγγελούδης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτήν την εξέλιξη.

«Ήμουν επαγγελματίας, προτίμησα το καλοκαίρι να έρθω ως ερασιτέχνης και τώρα δικαιώθηκα που έγινα και πάλι επαγγελματίας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν και ειδικά στον Στέφανο Γιώρη, τον Γιάννη Γιώρη και τον Νίκο Πασσιαλή, οι οποίοι μου έδωσαν την ευκαιρία το καλοκαίρι να έρθω στον Αρη και να αποδείξω ποιος είμαι».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, είπε:

«Το να είσαι επαγγελματίας στον Αρη είναι πολύ μεγάλη τιμή. Για μένα είναι κάτι παραπάνω γιατί είμαι οπαδός της ομάδας. Είναι ένα παιδικό όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Σε μια προσπάθειά του να σκιαγραφήσει το αγωνιστικό του προφίλ, ο Νίκος Αγγελούδης, τόνισε:

«Όταν παίζω με τη φανέλα του Αρη δίνω το 100%. Συνήθως αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό. Τα υπόλοιπα μόνο οι προπονητές μπορούν να τα πουν».

Όσον αφορά τον Κόκε, με τον οποίο αγωνίζεται στην ίδια θέση, επεσήμανε:

«Τον παρακολουθώ όσα χρόνια είναι στην ομάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα ήθελα να πάρω κάποια στοιχεία από αυτόν. Ξέρω ότι βοηθάει τα νέα παιδιά και πάντα ακούω τα καλύτερα για αυτόν».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του στην πρώτη ομάδα του Αρη, ανέφερε:

«Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πώς θα μοιράζονται οι υποχρεώσεις μου ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και αυτή των Κ-20. Αυτό θα το κρίνουν οι προπονητές. Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου πουν. Θέλει προσπάθεια και θα την κάνω για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Το να προετοιμάζεσαι και να δουλεύεις με την πρώτη ομάδα, σου δίνει άλλον αέρα μέσα στο γήπεδο και σίγουρα γίνεσαι καλύτερος και βελτιώνεσαι συνεχώς. Εύχομαι το καλοκαίρι να με ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά στην πρώτη ομάδα».

Αναφερόμενος στην ομάδα Κ-20, υπογράμμισε:

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ικανότητες και εύχομαι μια μέρα να έρθουν στη θέση μου, γιατί το αξίζουν. Η ομάδα φέτος είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Την ισοπαλία την θεωρούμε ήττα. Αν μέχρι το τέλος είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε όπως τώρα, πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Νίκος Αγγελούδης εξήγησε με ποιο σκεπτικό διάλεξε το νούμερο 99 στη φανέλα:

«Την ώρα που διάλεξα το νούμερο, μου ήρθε στο μυαλό ο Ντεμπά Νιρέν, που είχε σκοράρει και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φορούσε το ίδιο νούμερο κι έτσι το επέλεξα και εγώ».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved