Θέλει Παναθηναϊκό ο Γιακούποβιτς!

Θέλει Παναθηναϊκό ο Γιακούποβιτς!

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και σε αυτή της πιθανής μεταγραφής του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Παλέρμο, περιμένει ο Έλντιν Γιακούποβιτς που θέλει… με χίλια να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, ανησυχεί για την επόμενη μέρα της καριέρας του και για το που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο καθώς αν τελικά η απόφαση της ΕΕΑ ισχύσει και οι Θεσσαλοί υποβιβαστούν στην Δ’ Εθνική, τα επαγγελματικά συμβόλαια της ομάδας ακυρώνονται και οι παίκτες μένουν ελεύθεροι.

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς σε αυτήν την περίπτωση θα είναι… πάνω από το ακουστικό του περιμένοντας την κλήση από τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει σε περίοπτη θέση τον 27χρονο πορτιέρο σε ό,τι έχει να κάνει με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αλέξανδρου Τζόρβα που φέρεται πολύ κοντά στο να μετακινηθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Παλέρμο.

Είναι φυσικό για τον Γιακούποβιτς, και τους συμπαίκτες του στο Βόλο, να υπάρχει ανησυχία από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι… τους ξημερώνει ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Άλλωστε ο Ελβετός έλεγε στο περιβάλλον του ότι δε θα περιμένει… για πάντα να μάθει αν θα αγωνίζεται τελικά στη Super League ή θα μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα μετά και την προπόνηση της Τετάρτης (24/08), όταν και άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησαν λίγες μέρες υπομονή από τους ποδοσφαιριστές, ο Γιακούποβιτς είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ήταν ενθουσιασμένος στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Ο Ελβετός γκολκίπερ έλεγε στο περιβάλλον του πως ακόμα και να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα συζητούσε κάθε πρόταση του Παναθηναϊκού και θα αναζητούσε τη… φόρμουλα για να φορέσει τα «πράσινα».

Για τον παίκτη βέβαια ενδιαφέρονται και ομάδες από το εξωτερικό, αφού έχει εξαιρετικό όνομα τόσο στην Ρωσία όπου έπαιξε με την Λοκομοτίβ Μόσχας όσο και στην Ελβετία όπου αγωνίστηκε σε Γκρασχόπερς και Τουν με επιτυχία, όμως ο ίδιος προτιμά τον Παναθηναϊκό για τους δικούς του λόγους.

Κυριότερος είναι αυτός της οικογένειάς του, καθώς σε λίγες μέρες ο Γιακούποβιτς περιμένει να γίνει πατέρας και από τη στιγμή που αυτός και η οικογένειά του έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στην Ελλάδα, δε θα ήθελε σε αυτή τη φάση της ζωής του να αλλάξει εκ νέου χώρα. Αντίθετα, μια κάθοδος στην Αθήνα θα ήταν ότι καλύτερο για τον 27χρονο. Εκτός αυτού βέβαια, ο Ελβετός πορτιέρο συνυπολογίζει και το τι σημαίνει να εκφράζει το ενδιαφέρον του για αυτόν ένας σύλλογος όπως το «τριφύλλι».{textlink}

«Δε λες όχι σε τέτοια ομάδα. Έχει μεγάλη ιστορία, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και διεκδικεί τίτλους. Έχει απίστευτους οπαδούς και είναι ότι καλύτερο να παίζεις σε ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός», έλεγε χαρακτηριστικά ο Γιακούποβιτς στο περιβάλλον του τις τελευταίες ώρες, έχοντας πληροφορηθεί ότι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση να τον αποκτήσουν.

Πλέον, με τον παίκτη να είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να φορέσει τα «πράσινα», απομένουν δυο βασικές παράμετροι για να προχωρήσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό. Να μείνει ελεύθερος ο Γιακούποβιτς μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου – όταν αυτός τελεσιδικήσει – και να πουληθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας αφού ο Ελβετός προορίζεται για αντικαταστάτης του και βασικός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού».

Αν δεν φύγει ο διεθνής Έλληνας πορτιέρο, αλλάζουν τα δεδομένα αφού ήδη στην Παιανία υπάρχει μια τετράδα γκολκίπερ (Τζόρβας, Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος) και εκτός του ότι ο Παναθηναϊκός δε θα έκανε κίνηση, δύσκολα και ο Ελβετός θα δεχόταν να μπει στη διαδικασία του συναγωνισμού ανάμεσα από πέντε πρόσωπα για μια θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να αποκλειστεί και αυτό το ενδεχόμενο…



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved