Ζαμπέτας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Ζαμπέτας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Για την απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβάσει Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου αλλά και το θέμα της απόκτησης επιθετικού, μίλησε ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον υποβιβασμό των δύο ομάδων στη Δ’ Εθνική, ενώ για σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους «κίτρινους», τόνισε ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα: «Εμείς που υπηρετούμε τον μεγάλο αυτόν σύλλογο από την υπεύθυνη θέση της διοίκησης και γνωρίζουμε 5 -10 καταστάσεις παραπάνω, βιώνουμε γεγονότα που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Όλος ο λαός του Άρη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Έχουμε καταντήσει πειραματόζωο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα πληρώνει όλα ο Άρης. Θυμηθείτε την πτώση στην Β΄ Εθνική μετά από αλλαγές της τελευταίας στιγμής στους κανονισμούς. Όλα αυτά τα γεγονότα, οδήγησαν σε ένα όραμα.

Να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Για αυτό δημιουργήθηκε και η Λέσχη Φίλων Άρη που διαβάλλεται εντόνως από τους εχθρούς της. Καλώ λοιπόν τον λαό του Άρη να ξυπνήσει, να μην επηρεάζεται και να βοηθήσει.

Ο Άρης είναι τυπικός σε όλες του τις ρυθμίσεις. Φροντίζει ώστε να είναι σωστός σε όλα και για αυτό συμμετέχουμε κανονικότατα χωρίς κακιά φήμη εις βάρος μας στο Πρωτάθλημα».

Για τη λειτουργία της ομάδας κυρίως στο οικονομικό κομμάτι: «Γίνονται προσπάθειες από το ΔΣ να περπατήσει η ομάδα. Μη συμμετέχοντας στα play off, στα ευρωπαϊκά κύπελλα και με τον αριθμό των διαρκείας που έχει ως τώρα η ομάδα, γιατί η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα ελληνικά σπίτια και αυτό είναι εμφανές σε όλους τους τομείς,  είναι πίσω περίπου 2 εκ. ευρώ.

Η UEFA έχει πληρώσει τον Άρη κανονικά, δεν του οφείλεται τίποτα. Ο ΟΠΑΠ έχει καταβάλει στον Άρη τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχουν «τρέξει» έσοδα για την ομάδα. Σε αυτή τη χώρα βιώνουμε αδικίες παντού. Γιατί λοιπόν να αποτελεί εξαίρεση το ποδόσφαιρο! Ο Άρης δεν συμμετείχε ποτέ σε βρώμικα σενάρια και πορευόταν μόνος του ο Αρειανός λαός.

Σε καμία περίπτωση δεν παρακαλάμε, ούτε ζητάμε ελεημοσύνη από τον κόσμο του Άρη. Εκλεχτήκαμε  και είχαμε πλάνο ακόμα και για το αν ο Άρης  δεν έβγαινε στην Ευρώπη όπως και έγινε.

Δεν επαρκεί όμως η δική μας αγάπη για να προχωρήσει όλον τον αγώνα. Υπάρχουν πολύ τρόποι ενίσχυσης της ομάδας είτε σε χορηγικό επίπεδο είτε με κάποιον άλλον τρόπο όπως η ενδυνάμωση της Λέσχης Φίλων Άρη, ή η αγορά  διαρκείας».

Για τις προσπάθειες της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα με την προσθήκη ενός επιθετικού: «Οι προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ έχουν ξεκινήσει από τον μήνα Απρίλιο. Τον Ιούνιο οι παίκτες της ποιότητας που αναζητάμε εμείς, προσπαθούν να βρουν μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας για να αγωνιστούν.

Ένας παίκτης, ακόμα κι ο Φορσέλ με τον οποίο συζητάμε ,θα προσπαθήσει να πάει στην Αγγλία ή την Γερμανία. Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε πολύ η περσινή παρουσία μας στην Ευρώπη και μας βλέπουν πια οι παίκτες με διαφορετική ματιά.

Οι παίκτες όμως στην πλειοψηφία τους είναι επιφυλακτικοί καθώς ζητούν απίστευτες τραπεζικές εγγυήσεις που σημαίνει μετρητά, λόγω της εικόνας που έχουν για την Ελλάδα από τα ξένα ΜΜΕ.

Εμείς επιθυμούμε να διατηρηθεί το οικογενειακό μας κλίμα , το οποίο πετύχαμε ως διοίκηση μαζί με τον κ. Τσιώλη.

Οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν για ποια φανέλα παίζουν και να βρεθεί ένα παίκτης με βάση τα πιστεύω του Άρη και όχι το συμφέρον του μόνο. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει αυτά που πρέπει να κερδίσει. Οι προσπάθειές μας δεν σταματάνε δευτερόλεπτο».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved