«Να καθιερωθώ στην Ξάνθη»

«Να καθιερωθώ στην Ξάνθη»

Συνέντευξη, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, παραχώρησε, ο Σταύρος Σταθάκης.

Ο 23χρονος παίκτης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις προσωπικές φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταθάκη:

Τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η φόρμα της ομάδας στο ξεκίνημα του β’ γύρου δεν είναι ίδια με το τέλος του 2010

«Δυστυχώς έτσι είναι. Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου γύρου μας δυσκόλεψε αρκετά και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε.Τώρα όμως, συγκριτικά με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό συμβαίνει, γιατί ο χρόνος έχει επιδράσει ευεργετικά στην Ξάνθη.

Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τις οποίες αδικείται η ομάδα κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική συγκομιδή της. Εμείς από την μεριά μας θα παλεύουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Η ΑΕΚ πέρασε με 0-2 από τα Πηγάδια το Σάββατο σκοράροντας κι αυτή στο ξεκίνημα. Είναι ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί. Υπάρχει εξήγηση;

«Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για το πότε θα μπει το γκολ στο ποδόσφαιρο. Ήταν μία κακή στιγμή. Δυστυχώς αυτό έχει ξαναγίνει. Και με την ΑΕΚ όμως προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τι να περιμένει ο κόσμος από την δύσκολη αυτή αναμέτρηση;

«Σίγουρα ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα αλλά εμείς θα πάμε να παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχεις περιθώριο να διαλέξεις παιχνίδια, αφού το καθένα έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας.

Μεμονωμένα εστιάζουμε σ’ αυτά και πηγαίνουμε να πάρουμε ότι μπορούμε ή ότι αξίζουμε, από το καθένα».

Στον πρώτο γύρο, το ξεκίνημα της Ξάνθη, δεν ήταν καλό, κάτι που βλέπουμε ότι επαναλαμβάνεται και στις πρώτες αγωνιστικές του β’ γύρου. Μπορεί και πάλι η ξανθιώτικη ομάδα να κάνει την αντεπίθεσή της;

«Στο ξεκίνημα παρά τις αντιξοότητες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε στις επιτυχίες, Είμαι βέβαιος ότι θα ξανασυμβεί αυτό και στον β’ γύρο και η ομάδα σύντομα θα κάνει το “come back” της».

Πέρσι είχες τις περισσότερες συμμετοχές σου στην ομάδα, 16 στον αριθμό. Φέτος όμως αγωνίστηκες μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό...

«Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στη θέση που αγωνίζομαι. Η παρουσία των Κωστούλα, Βάλλα, Σάντος είναι σημαντική για την  Ξάνθη. Προσωπικά ο τραυματισμός στον τετρακέφαλο με κράτησε γι’ αρκετό καιρό έξω (2,5 μήνες) αλλά εδώ και κάποιο διάστημα είμαι στη διάθεση του προπονητή και δουλεύω περιμένοντας την ευκαιρία μου».

Τι είναι πιο δύσκολο; Να γίνει κανείς μέλος μιας ομάδας της Superleague ή να καθιερωθεί στην 11άδα;

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Οι επιτυχίες έρχονται μέσα από τη δουλειά. Και τα δύο πάντως έχουν τις δυσκολίες τους.Το όνειρο του κάθε παίκτη είναι να γίνει μέλος μιας μεγάλης ομάδα και μετά με σκληρή δουλειά να παλέψει για την καθιέρωση».

Οι προσωπικές φιλοδοξίες σου ποιες είναι;

«Να καθιερωθώ στην Ξάνθη».

Πως περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον υπολογιστή, παρακολουθώ ταινίες και τις περισσότερες φορές όταν θέλω να βγω έξω προτιμώ να πάω για καφέ με τους φίλους μου».



ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved