Ξεκαθαρίζει για τον «κόφτη»

Ξεκαθαρίζει για τον «κόφτη»

Καθοριστικό είναι το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας.{textlink}

Οι δύο άνδρες, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά και χθες, θα έχουν μια συνάντηση την Τρίτη (23/8) ή το αργότερο την Τετάρτη, προκειμένου να αποφασιστούν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Στο πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του Ζαν Μακούν. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν την Κυριακή στις διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα, ικανοποιώντας τις οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων, ζητώντας παράλληλα κάποιες εγγυήσεις για την οψιόν αγοράς του παίκτη.

Το plan B με Εστράδα

Ωστόσο, ο Καμερουνέζος άσος δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τον Ολυμπιακό για την θέση του αμυντικού μέσου. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Μάρκο Εστράδα. Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο Χιλιανός άσος είναι ο «εκλεκτός» του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να κινηθεί για την απόκτηση του μέσου της Μονπελιέ.

Οι Γάλλοι ζητούν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ωστόσο, στο «λιμάνι» θεωρούν πως σε περίπτωση που ξεκινήσουν επαφές με την ομάδα του Σαμπιονά, τότε θα αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, ακόμα και με λιγότερα χρήματα, μπαίνοντας ένα ποσοστό για την μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

Σταντ μπάι ο Τζιόλης

Από εκεί και πέρα, μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Έλληνας άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, το θέμα έχει «παγώσει» μέχρι στιγμής. Την Κυριακή η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή.

Ο άσος της Σιένα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, ωστόσο, η πολύ καλή παρουσία που είχαν οι Φέισα και Μοντέστο, στο φιλικό με την Ίντερ και οι έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους ιθύνοντες τον Ολυμπιακό.

Απομακρύνεται ο Ορμπάιθ

Η καλή λειτουργία του σερβο-γαλλικού διδύμου στην αναμέτρηση με τους «νερατζούρι» έβαλε στον «πάγο» και την περίπτωση του Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Βάσκος μέσος δεν βρίσκεται στην αρχική… λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά και τα διαφορετικά οικονομικά δεδομένα που εμφανίστηκαν από την Μπιλμπάο και την πλευρά του Ορμπάιθ.

Θέλει... γρήγορη επίθεση

Βέβαια, το θέμα του αμυντικού μέσου δεν είναι το μόνο που «καίει» τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μαζί με την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου έχει ζητήσει και έναν επιθετικό που να δίνει ταχύτητα στην γραμμή κρούσης των Πρωταθλητών. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τόσο το θέμα του αμυντικού μέσου, όσο και αυτό του επιθετικού θα ξεκαθαρίσει μετά την συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στη διοίκηση υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο φιλικό με την Ίντερ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved