Λεμονής: «Τα προβλήματα μας πάνε πίσω»

Λεμονής: «Τα προβλήματα μας πάνε πίσω»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, αλλά και τον εγωισμό του, που τον κρατάει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Επέλεξα να μιλήσω τώρα γιατί σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, αλλά και για κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, πιέσαμε πολύ και κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αλλαγές, ξέραμε ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι, όμως θέλαμε να δούμε πως δουλεύει η ομάδα και να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί κάνουμε κάποια λάθη που μπορούμε να διορθώσουμε».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά: «Κοιτάμε κάποιους παίκτες, όχι απαραίτητα για βασικό, αλλά και για δεύτερη λύση. Ο Αμπουέμε έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, είναι νεαρός σε ηλικία και να έρθει σε ξένη χώρα δεν είναι και τόσο εύκολο για αυτόν, όμως η περίπτωσή του έχει ενδιαφέρον και θα δούμε τι θα γίνει».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι είχε τον Κουμορτζί σε επιθετικογενή ρόλο, απάντησε: «Δεν έβαλα τον Κουμορτζί επιθετικό, απλά οι αρετές του να πατάει περιοχή, τον κάνουν να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Ενώ για τη χρησιμοποίηση του Γιόνσον ως στόπερ, είπε: «Έβαλα τον Γιόνσον για να ξεκουραστεί ο Σιόβας, που έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν προβληματίζεται ότι ο Πανιώνιος κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν βάζει γκολ, είπε: «Δεν με προβληματίζει καθόλου. Το κακό θα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες. Από τη στιγμή που κάνουμε ευκαιρίες, θα μπουν και τα γκολ».

Όσον αφορά στο Ριέρα, είπε: «Ήταν εκτός την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί το επέλεξα. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο για να διαχειριστεί κάποιο παίκτη».

Για τα γενικότερα προβλήματα της ομάδας, τόνισε: «Δουλεύουμε καθημερινά 3-4 ώρες, αλλά υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν. Διαβάζουμε πολλά στον Τύπο για τα διοικητικά, που μόνο καλά δεν κάνουν στην ομάδα. Οι συνεργάτες μου έχουν να πληρωθούν 3 μήνες, εγώ περισσότερο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για κάποιους ανθρώπους. Δεν ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε».

Αν γίνει κάνει κάποια κίνηση από την πλευρά τους, είπε: «Θα νοικιάσουμε ένα βαν για να έρχονται αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Δεν περνάει από το μυαλό μας να φύγουμε, αλλά όλοι έχουμε ανθρώπινα όρια. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες πληρώνονται κανονικά και οι υπόλοιποι όχι. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν με τα λεφτά του Πανιωνίου και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό».

Για την ενίσχυση της ομάδας, τόνισε: «Είναι σοβαρό θέμα για μας. Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε έναν επιθετικό, ίσως και ένα δεύτερο. Θέλει ένα στόπερ και ένα αριστερό μπακ. Γίνονται κινήσεις και πριν λίγο είχαμε συνάντηση με τον κ. Βεντούρη όπου μιλήσαμε για αυτό το πράγμα. Ασχολούμαστε με πολλά θέματα, αν και θα έπρεπε να έχουμε επικεντρωθεί στον Εργοτέλη. Ακόμη και εγώ απορώ πως μπορούμε και ασχολούμαστε με όλα αυτά».

Ενώ για το αγωνιστικό τμήμα, είπε: «Είμαστε το υγιές κομμάτι στο σύνολο και είναι κρίμα γιατί φέτος είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό, αλλά τα προβλήματα μας πάνε πίσω. Ελπίζω να βρεθεί λύση στο σύλλογο».

Μιλώντας πάλι για τα μεταγραφικά, είπε: «Εγώ αποφασίζω για τις μεταγραφές. Χάσαμε δύο παίκτες από λάθος χειρισμούς και αν τους είχαμε αποκτήσει, θα ήμασταν πολύ καλύτερα. Οι παίκτες που συζητούν με μια ομάδα κοιτάνε και τις συνθήκες. Το κλίμα που υπάρχει, δεν είναι και το καλύτερο».

Αναφερόμενος στο θέμα του Μοχάμεντ Σαλαλί, τόνισε: «Εγώ ποτέ δεν ανέφερα ότι ο λόγος που δεν τον ήθελα ήταν ο χαρακτήρας του. Είχα πει ότι ήθελα άλλο στιλ παίκτη και ο λόγος ήταν καθαρά αγωνιστικός. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα».

Για το αν ο Πανιώνιος κινηθεί για δανεικούς παίκτες, είπε: «Γίνονται κουβέντες για κάποιους δανεικούς. Αν γίνουν αυτά που έχουμε στο μυαλό μας, θα έχουμε ένα ικανοποιητικό ρόστερ».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας, είπε: «Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό κομμάτι. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τι υποδομές, δεν έχω χρόνο».

Τέλος, είπε: «Ήθελα σήμερα να αναφέρω μόνο το θέμα με τις πληρωμές, γιατί αν έλεγα κι άλλα συμβάντα, δεν θα με πιστεύατε», ενώ σε ερώτηση για το λόγο που μένει με όλα αυτά τα προβλήματα, ανέφερε: «Είμαι εγωιστής και ο εγωισμός μου με κρατάει και παλεύω στην ομάδα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved