Μέσα Σαλπιγγίδης, έξω Τσιρίλο!

Μέσα Σαλπιγγίδης, έξω Τσιρίλο!

Τα ευχάριστα νέα της ενσωμάτωσης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, μετρίασε η θλάση β’ βαθμού που αποκόμισε ο Μπρούνο Τσιρίλο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με την οποία ο «Δικέφαλος» μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει Καρπάτι. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για τον Αθανασιάδη, μόνο με θαύμα θα δώσει το παρών κόντρα στους Ουκρανούς ο Κοντρέρας.

Ο διεθνής επιθετικός, όπως άλλωστε αναμενόταν, όχι μόνο επέστρεψε σήμερα (21/08) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (25/08) στο Λβιβ. Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολος για την εν λόγω αναμέτρηση θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρούνο Τσιρίλο που αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς. Το γεγονός ωστόσο πως η θλάση είναι β΄ βαθμού και στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος, προσδίδει αρκετές ελπίδες στον έτσι και αλλιώς σκληροτράχηλο Ιταλό.{textlink}

Όσον αφορά στον Αθανασιάδη, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του αγώνα της Τούμπας, αποχώρησε για προληπτικούς λόγους λίγο πριν το τέλος της προπόνησης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, λόγω σφιξίματος στον προσαγωγό. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκφράζουν την πεποίθησή τους πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό που μπορεί να του κοστίσει τη συμμετοχή στη ρεβάνς.

Μια ρεβάνς από την οποία θα απουσιάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε υπέρηχο ο οποίος έδειξε πως πιθανότατα έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο το ιατρικό τιμ θρέφει κάποιες ελπίδες μέχρι η μαγνητική τομογραφία (στην οποία αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα) βγάλει το οριστικό πόρισμα. Αν επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι, τότε ο Κοντρέρας θα μείνει πέντε μέρες εκτός προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Σχετικά δε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του «ασπρόμαυρου» ιατρικού δελτίου, Βλάνταν Ίβιτς, Θανάση Παπάζογλου και Κώστα Σταφυλίδη που χάνουν σίγουρα τον αγώνα κόντρα στην Καρπάτι, συνέχισαν την αποθεραπεία τους με ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στη σημερινή προπόνηση  που αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ο Λάζλο Μπόλονι φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με τη σύνθεση της βασικής ενδεκάδας και συγκεκριμένα με τη διάταξη της μεσαίας γραμμής που αποτελούσε ίσως (μέχρι και τον σημερινό τραυματισμό του Τσιρίλο), τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλό» του ενόψει του αγώνα με την Καρπάτι. Ο Ρουμάνος, έδειξε να αφήνει στην άκρη τις σκέψεις για τριάδα στην ευθεία, βάζοντας τον Γιώργο Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου  και πίσω του τους Λαζάρ, Αρίας καθώς θεωρεί πως ο 30χρονος συμπατριώτης του αποδίδει καλύτερα πιο πίσω. Κάτι που αποδείχθηκε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ πόντους φέρεται να κερδίζει ο Γεωργιάδης, έναντι του ανέτοιμου Σαλπιγγίδη για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved