Τσολακάκης: «Οι Άραβες επέλεξαν Πανιώνιο»

Τσολακάκης: «Οι Άραβες επέλεξαν Πανιώνιο»

Για όλα τα θέματα που «καίνε» τον Πανιώνιο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό o Κώστας Τσολακάκης.

Ο αντιπρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, τόνισε μεταξύ άλλων στον «Nova Σπορ fm», ότι ήδη οι Άραβες επενδυτές, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, έχουν βάλει ορκωτές λογιστές για να επιθεωρήσουν τα βιβλία της ΠΑΕ.

Όσον αφορά του θέμα του Σαλαλί, είπε ότι σήμερα, Κυριακή (21/08), θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του Αλγερινού, ενώ αναφερόμενος στην πρόταση της Ντιζόν για τον Κουμορτζί, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πουληθεί κανένας παίκτης του Πανιωνίου.

Παράλληλα, ο κ. Τσολακάκης επισήμανε πως η ΑΕΚ δεν έχει κάνει καμία πρόταση για ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων», λέγοντας μάλιστα πως η «Ένωση» χρωστάει 165 χιλιάδες ευρώ για την μεταγραφή του Μάκου και αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της, τότε θα προχωρήσει  στη κίνηση να εισπράξει τα λεφτά από την εγγυητική επιστολή της.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Νέας Σμύρνης είπε επίσης, πως ο Πανιώνιος δεν είναι παράρτημα του Ολυμπιακού, ενώ ευχαρίστησε τον Κώστα Μήτρογλου για την περσινή προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Κώστας Τσολακάκης μίλησε... 

Για το ενδιαφέρων των Αράβων: «Όπως ξέρετε ο κ. Τσακίρης χάρισε τις μετοχές του στον Εριστέχνη Πανιώνιο. Ο Ερασιτέχνης, όμως, δεν μπορεί να κρατήσει τις μετοχές. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μία πρόταση από μία κυπριακή εταιρία, την οποία την ξέρετε. Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει κανένα ασφαλιστικό πρόβλημα.  Ο κ. Καϊμακάμης είναι ο εκπρόσωπος αυτών των ανθρώπων. Στους Άραβες από όσο γνωρίζω είχαν προταθεί τρεις ομάδες για να εμπλακούν στα κοινά τους, και αυτοί διάλεξαν τον Πανιώνιο. Ήδη οι ορκωτοί λογιστές κάνουν έλεγχο στην ΠΑΕ και σε μία εβδομάδα θα έχει τελειώσει αυτό. Σε 15 μέρες λογικά θα ξέρουμε αν θα προχωρήσει το θέμα».

Για το θέμα του Σαλαλί: «Ο προπονητής μας έχει θεωρήσει ότι δεν χρειάζεται στην ομάδα. Έτσι ο παίκτης ζήτησε την ελευθέρας του και κάποια λεφτά. Αυτή η διαπραγμάτευση έγινε την προηγούμενη Τετάρτη με τον μάνατζερ του παίκτη και τον κ. Βεντούρη. Τελικά αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιο του είναι μικρό. Είναι ένα ταλέντο 20 χρονών και είπαμε να μην τον αφήσουμε. Εγώ και ο κύριος Αρκουμάνης αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να πάει να δοκιμαστεί  στην ομάδα που ήθελε και εν συνεχεία να δούμε τι θα γίνει, ίσως να επέστρεφε και στην ομάδα μας.  Τελικά του δώσαμε το χαρτί να δοκιμαστεί, όμως δεν θα τον αφήναμε ελεύθερο. Ο Σαλαλί έχει κακό χαρακτήρα και μπορούμε να πάμε στην ΕΠΟ και να του κρεμάσουμε το δελτίο. Μάλλον ,όμως, δεν θα το κάνουμε αυτό, γιατί είναι νέο παιδί. Πιθανότατα, θα τον αφήσουμε ελεύθερο. Πάντως,  θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον κ. Λεμονή να τον δεχτεί πίσω στην ομάδα, αν όμως δεν τον πείσουμε θα αφήσουμε ελεύθερο τον παίκτη. Σήμερα θα παρθεί η απόφαση ».

Για το αν ο Πανιώνιος είναι παράρτημα του Ολυμπιακού: «Δεν θα απαντήσω με λόγια, αλλά με πράξεις. Όλοι είδαν το παιχνίδι που έγινε πέρυσι στη Νέα Σμύρνη και είδαν ότι ήταν 100% καθαρό. Πήραμε τον Μήτρογλου και το λένε αυτό. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Μήτρογλου για την προσφορά του».

Για τον Κουμορτζί: «Από την πρώτη μέρα μας έρχονται προτάσεις για παίκτες μας που είναι αστείες. Υπάρχει πρόταση από την Ντιζόν, όμως δεν θα δοθεί κανείς παίκτης του Πανιωνίου με λιγότερο από ένα εκατομμύριο. Όσον αφορά την απόκτηση επιθετικού, εμείς δεν παίρνουμε κανέναν παίκτη αν δεν το πει ο προπονητής μας. Θέλουμε επιθετικό, έχουμε πει όλοι στην διοίκηση ότι θα κάνουμε την υπέρβαση για τον επιθετικό. Περιμένουμε να μας κάνει την πρόταση ο κ. Λεμονής και εμείς μετά θα το διαπραγματευτούμε. Όλοι μας ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό».

Για τις ακαδημίες της ομάδας: «Εγώ είμαι με τα μικρά παιδιά από την πρώτη μέρα. Και ο προπονητής μας πήρε πολλά νέα παιδιά από την ομάδα Νέων. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε με τους νέους».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, πλην του επιθετικού: «Μάλλον δεν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή. Εκτός αν ο Γκαλίτσιος, ο οποίος πέρυσι μας βοήθησε, θελήσει να επιστρέψει στην ομάδα».

Για το αν η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για παίκτες του Πανιωνίου: «Η ΑΕΚ ποτέ δεν διαπραγματεύεται με τον Πανιώνιο για παίκτες. Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Σκόπιμα είναι αυτά για να βγαίνουν. Η ΑΕΚ δεν πληρώνει, έχουν προβλήματα. Είμαι κατηγορηματικός. Κανένας παίκτης δεν θα πουληθεί τώρα. Τον Δεκέμβριο ίσως, αλλά τώρα όχι. Τον Δεκέμβριο είναι μία άλλη κατάσταση. Εμείς όσο είμαστε διοίκηση δεν θα δώσουμε τώρα κανέναν παίκτη».

Για το πόσο που χρωστάει η ΑΕΚ για τον Μάκο: «Είναι 165 χιλιάδες ευρώ που χρωστάει η ΑΕΚ. Αν στις 12 και ένα λεπτό δεν έχει πληρωθεί, τότε θα κάνω κίνηση να εισπράξω τα λεφτά από την εγγυητική επιστολή της ΑΕΚ».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Από χθες ανέβηκε η κίνηση, γιατί ήταν δεν πηγαίναμε πολύ καλά. Πουλήθηκαν αρκετά χθες. Αυτή τη βδομάδα θα πουλάμε τα διαρκείας από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Για τον στόχο του Πανιωνίου: «Η Ευρώπη από τον υποβιβασμό ελάχιστα απέχει. Ο Πανιώνιος θα πάει πολύ καλά και θα το δείτε και στο σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το αν χρωστάει η ΠΑΕ στους παίκτες: «Δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα στους παίκτες. Εμείς δίνουμε επιταγές και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι. Εμείς πληρώνουμε φόρους, ΙΚΑ, ποδοσφαιριστές και μετά του υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, στους οποίους η αλήθεια είναι πως χρωστάμε».

Για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, όπως ο Ατρόμητος πέρυσι: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο, τον κ. Σπανό, και θα ήθελα να τον δω ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Τον τιμάει το γεγονός ότι δεν διέσυρε την ΕΠΟ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Για το τι θα πρέπει να κάνει η πολιτεία: «Η πολιτεία θα πρέπει πρώτα να κυνηγήσει την φοροδιαφυγή. Και από εκεί και πέρα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να κάνει έρευνα για να μην γίνεται αυτό το μπάχαλο. Ο Πανιώνιος όσους φόρους έχει πληρώσει από το 2002 δεν τους είχε πληρώσει ούτε στο 10% παλιότερα. Ο Πανιώνιος είναι η πιο ξεκάθαρη ομάδα, πληρώνει τα πάντα, δεν έχει κάνει καμία ρύθμιση».

Για τα “στημένα”: «Θα πάρω το μέρος του Μπέου, ο οποίος δεν είναι ο αρχηγός της σπείρας που λέγεται. Έχω συνεχή επαφή με τον Μπέο και δεν υπήρχε πουθενά το όνομά μου στη λίστα με τους στημένους αγώνες. Είμαι καθαρός και αυτό το ξέρουν όλοι. Στο παρελθόν έχω καταγγείλει πολλούς ανθρώπους για δωροδοκία και όλοι αυτοί έχουν τιμωρηθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος στο πρωτάθλημα θα είναι όλα χαμηλότερα. Και τα έσοδα και όλα».

Για το αν καθάρισε το πρωτάθλημα: «Τώρα δηλαδή το πρωτάθλημα καθάρισε; Καθόλου δεν καθάρισε. Όπου υπάρχει τζόγος δεν καθαρίζει τίποτα. Βέβαια ακόμα και αυτοί που στήνουν δεν βγαίνουν κερδισμένοι».

Για τα τηλεοπτικά: «Μας διοικούν οι ανακρίβειες. Καλά έκανε η Ξάνθη και ήρθε μαζί μας, θα έμενε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη; Δεν είναι τυχαίο σωματείο. Η Ξάνθη έχει έμπειρο παράγοντα τον κ. Πανόπουλο. Εγώ δεν έχω καλές σχέσεις μαζί του, όμως του βγάζω το καπέλο. Διαχειρίζεται σωστά την Ξάνθη. Αλλοίμονο ο Ολυμπιακός αξίζει πέντε εκατομμύρια. Οι μεγάλες ομάδα αξίζουν πάνω από δέκα εκατομμύρια.  Κανονικά η ΕΠΟ θα έπρεπε να απευθυνθεί σε άλλα κανάλια. Ο κ. Μαρινάκης δεν ήθελε να είναι ξεχωριστά. Mε αυτά που παίρνει ο Πανιώνιος, αν δεν αλλάξει η διοίκηση, θα φύγει του χρόνου, όπως είχε ξαναφύγει. Ο Πανιώνιος παίρνει λιγότερα από 1,5 εκατομμύριο».

Για το αν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Η γνώμη μου είναι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επειδή το θέλουν η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα και η Κυβέρνηση. Δεν μπορούν να υπερισχύσουν οι δυνάμεις του κακού και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δυνάμεις του κακού εννοούμε τους book, οι οποίοι έχασαν χρήματα από τους αγώνες. Πρόθεση της Σούπερ Λίγκας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επειδή έχουν υποχρεώσεις κάποιοι από τους συλλόγους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλα δείχνουν ότι η Εθνική μας θα παίξει το καλοκαίρι στο Euro. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει οπωσδήποτε και όποιες ομάδες δεν είναι καθαρές να τιμωρηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τον κ. Παπουτσάκη: «Εξαιρετικός παράγοντας ο κ. Παπουτσάκης, ο οποίος πιστεύω ότι θα βγει παμψηφεί πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Είναι πολύ ικανός παράγοντας».




Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved