Τσιώλης: «Μας δυσκόλεψε η ζέστη»

Τσιώλης: «Μας δυσκόλεψε η ζέστη»

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του με δεδομένη την αρκετά υψηλή θερμοκρασία που επικράτησε στο νησί των «Φαιάκων», η οποία ταλαιπώρησε αρκετά τους ποδοσφαιριστές.

«Τα παιδιά και των δύο ομάδων κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια λόγω της ζέστης, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τις κινήσεις μας. Στο ημίχρονο ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις και συστάσεις, αλλά είδα τους ποδοσφαιριστές μου να υποφέρουν από τη ζέστη» είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε σωστό προσανατολισμό και χάναμε εύκολα τη μπάλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και να δεχτούμε το γκολ. Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και βρήκαμε ρυθμό. Μείναμε ευχαριστημένοι στο τέλος κι ελπίζω να το ευχαριστήθηκε κι ο κόσμος.

Τώρα πάμε για το παιχνίδι στα Γιάννενα. Έχουμε μία εβδομάδα ώστε να δουλέψουμε και να επισπεύσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Για τον Ντίκοχ: «Ήθελα να δώσω το στίγμα στον παίκτη για το πώς πρέπει να ξεκινήσει να προσαρμόζεται. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ήρθε από το πουθενά, αποτελεί παίκτης του Άρη εδώ και μερικές ώρες και από αυτά που έδειξε στο γήπεδο θα ξέρουμε που θα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι του ώστε να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει και στον ματς με τον ΠΑΣ».

Για την απουσία του Ντάνιελ Τσέζαρεκ: «Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις για τον τρόπο που θα παίξουμε γιατί δεν θα έχουμε τον Τσέζαρεκ. Η αλήθεια είναι ότι τον θέλαμε γιατί είναι ένας παίκτης που μας επιτρέπει να έχουμε κατοχή της μπάλας και να απειλούμε τα αντίπαλα δίχτυα».

Για τον στόχο του Άρη ενόψει της νέας σεζόν: «Ο Άρης πρέπει να έχει στόχο την Ευρώπη, είναι μια ομάδα με ιστορία και κουβαλάει πολύ κόσμο. Από ‘κει και πέρα όλοι μας θα πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους και φέτος είπαμε με τους συνεργάτες μου, εκτός από την Ευρώπη, να διεκδικήσουμε με τον Άρη παραπάνω πράγματα».

Μίσελ: «Να ξεκινήσουμε ιδανικά τη σεζόν»

Για το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και τον νέο συμπαίκτη του στην ομάδα, έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη, Μίσελ Περέιρα.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Αυτή τη στιγμή προερχόμαστε από σκληρή προετοιμασία όλο το καλοκαίρι και δεν σταθήκαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε δύσκολη προσπάθεια στην προετοιμασία, έχουμε έρθει πιο κοντά και στην πρεμιέρα θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας βασικός κορμός από πέρσι, κάτι το οποίο λειτουργεί υπέρ της ομάδας».

Ερωτηθείς για τον νέοαποκτηθή, Φράνσις Ντίκο σχολίασε: «Είναι καλός παίκτης πάντως από φυσική κατάσταση δείχνει έτοιμος επομένως δείχνει ότι έχει έρθει με διάθεση να προσφέρει και εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας να τον υποδεχτούμε όπως γίνεται με κάθε παίκτη που έρχεται στην ομάδα».

Κλείνοντας ο έμπειρος αμυντικός του Άρη τόνισε: Έχουμε το ταξίδι της επιστροφής ώστε να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την πρεμιέρα. Υπάρχει θέληση και διάθεση απ’ όλους μας ώστε να κερδίσουμε και να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στην έναρξη της σεζόν.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved