Διπρόσωπος ο Άρης

Διπρόσωπος ο Άρης

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και Άρης με τους Φαίακες να δείχνουν σε καλή κατάσταση και την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να αφήνει ερωτηματικά για την εμφάνισή της.

Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προηγήθηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με το γκολ του Καλαντζή, ο οποίος  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και από τους καλύτερους παίκτες των γηπεδούχων. Ο Άρης, από την άλλη, τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου έδειξε διάθεση να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο. Η εικόνα των «κίτρινων» προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά καθώς ο Άρης έδειξε διαφορετικά πρόσωπα στα δύο σαρανταπεντάλεπτα του αγώνα.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος έδειξε να ανεβάζει στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι "κίτρινοι" πίεσαν αρκετά τους Φαίακες, ωστόσο το γκολ ήρθε για την Κέρκυρα στο 32' με σκόρερ τον Καλαντζή. Για τον Άρη η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν το δυνατό σουτ του Κασναφέρη στο 17’ που, όμως, κατέληξε στα χέρια του Αναστασόπουλου, ενώ ο Άρης έδειξε διάθεση να ανατρέψει το σκορ.

Η επανάληψη βρήκε την Κέρκυρα να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ με τον Λοβίν να πασάρει κάθετα στον Ιωάννου και τον Σηφάκη να αντιδράει πολύ σωστά στο τετ α τετ. Στη συνέχεια η διάθεση των «κιτρίνων» να φέρουν το ματς στα ίσα απέφερε καρπούς με τον Ντάρσι Νέτο να εκτελεί φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και να στέλνει απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα του Βανστράταν. Οι συνεχόμενες αλλαγές όπως ήταν λογικό έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο ο Τσέζαρεκ προσπάθησε να βάλει τον Άρη μπροστά στο σκορ με το διαγώνιο επικίνδυνο σουτ που επιχείρησε και τον Βανστράταν να αντιδράει εντυπωσιακά κρατώντας το 1-1.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία φάση αρχικά με τον Μετίν ο οποίος εκτέλεσε φάουλ και τον Βενέτη να μην προλαβαίνει για λίγο την επαφή με τη μπάλα. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο Καστίγιο βρέθηκε τετ α τετ με τον υπό δοκιμή γκολκίπερ της Κέρκυρας, να κόβει τον Μεξικανό και το 1-1 να αποτελεί το τελικό σκορ σε έναν αγώνα που η Κέρκυρα έδειξε να είναι πιο σταθερή στην απόδοσή της, σε αντίθεση με τον Άρη που έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν καλύτεροι και πιο ανανεωμένοι μετά τις αλλαγές που έκανε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος όμως δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τελική ενδεκάδα ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (55’ Βανστράταν), Γκουστάβο (70’ Μπουκουβάλας), Βενέτης (86’ Ζιάμπαρης), Βένσελ, Κοντοδήμος (54’ Σακελλαρίου), Οσμάν (46’ Χαμπλ), Ιωάννου (60’ Γιάντσης), Μαζνόφ (60’ Μπάρκογλου), Λοβίν (88’ Πατηνιώτης ), Καλαντζής (60' Αγρίτης), Λαμπρόπουλος (64’ Μετίν)

Άρης: Σηφάκης (85’ Διούδης), Λαζαρίδης (88’ Γιαννίτσης), Ντίκοχ (46’ Κοτσώνης), Παπαζαχαρίας (46’ Νέτο), Μίσελ, Τόχα (63’ Παπαστεριανός), Φατί (46’ Πρίττας), Κασναφέρης (46’ Αγτζίδης), Καπετάνος (70’ Οικονομόπουλος), Σολτάνι (46’ Καστίγιο), Κανούλας (46’ Τσέζαρεκ)

{coveritlive}3e79c80100{/coveritlive}



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved