«Πρεσβευτής της Ελλάδας ο ΠΑΟ»

«Πρεσβευτής της Ελλάδας ο ΠΑΟ»

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Τότης Φυλακούρης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη κι ας έχει και αποτυχίες.

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», μίλησε στον «SentraFM 103,3» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα λείπει η προσωπικότητα και η ψυχολογία.

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Λείπει στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή η προσωπικότητα, η επικοινωνία και η ψυχολογία. Δεν μπορώ όμως να ανεχθώ την λέξη κρίμα. Δεν αρμόζει αυτό στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια απογοήτευση. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν πρέπει να έχει δικαιολογίες, ποτέ δεν το έκανε. Ο Παναθηναϊκός είναι δύναμη, είναι ο πρεσβευτής της χώρας μας στην Ευρώπη κι ας έχει και αποτυχίες».

Για τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Τώρα έχουν βγει οι «καρχαρίες» και δείχνουν τα σαγόνια τους. Αυτοί που πυρπολούν τον Παναθηναϊκό δεν αγαπούν την ομάδα. Ο Βαρδινογιάννης έχει βάλει χρήματα. Ο Βαρδινογιάννης έφτασε τον Παναθηναϊκό στα μεγάλα σαλόνια, έχει δώσει χρήματα και έχει κάνει λάθη, είναι λίγο σφιχτός, αλλά είναι σωστός, δεν πρέπει να τον πυροβολούμε. Πουλάει την ομάδα αλλά ποιος θα αγοράσει; Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Να μην λυπούνται τον Παναθηναϊκό, αυτοί που νιώθουν λύπηση για τον Παναθηναϊκό είναι ανθρωπάκια, να λυπούνται τους εαυτούς τους. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία».

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Δεν υπάρχει φυσική κατάσταση στην ομάδα, δεν υπήρχε πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπήρχε αλληλοκάλυψη. Και το κυριότερο είναι το κοουτσάρισμα του Φερέιρα. Από την στιγμή που δεν μπορούσαν να κάνουν επιθετική άμυνα οι παίκτες, έπρεπε ο Φερέιρα να κλείσει τους χώρους στο κέντρο. Αυτά τα τραγικά λάθη έκανε η ομάδα και μας στοίχισαν. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων, δεν έχει παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Έφυγε και ο Σισέ ο οποίος αν ήταν στην ομάδα θα έβαζε 3 γκολ στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές, αυτοί οι παίκτες που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παλιότερα δεν θα ήταν ούτε στον πάγκο της ομάδας. Πληγώνομαι που το λέω, είναι λίγοι αυτοί οι παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που έφεραν αυτούς τους παίκτες στην ομάδα είναι υπεύθυνοι. Υπήρξαν παλιοί ποδοσφαιριστές που τους έφεραν. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι τους έχει φύγει ο τσαμπουκάς και η περηφάνια του να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Αλλά η μάνα του ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος. Να κοιτάξουν οι υπεύθυνοι να μην πληγώνουν τον κόσμο, όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό να πάνε στον επαναληπτικό στο γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Ο Βαρδινογιάννης, ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος είναι Παναθηναϊκοί. Αυτοί έκαναν τον Παναθηναϊκό μεγάλο και πρέπει τώρα να ξανασμίξουν και να λείψουν τα συλλαλητήρια. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό κόσμο στο γήπεδο και την άλλη εβδομάδα στο παιχνίδι να υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Κατά 90% δεν θα γίνει κάτι την Πέμπτη, αλλά γιατί να μην πάω στο γήπεδο να φωνάξω για την ομάδα μου; Μακάρι να πάμε καλά, να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και να μην το βάζει κάτω ο κόσμος, γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι η μάνα της ομάδας».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved