Έρχεται ο Σιμποντά για τον Παναιτωλικό!

Έρχεται ο Σιμποντά για τον Παναιτωλικό!

Το πόδι του στην Ελλάδα θα πατήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Πασκάλ Σιμποντά για λογαριασμό του Παναιτωλικού!

Ο Γάλλος αμυντικός αποτελεί τον μεγάλο στόχο των «κυανοκίτρινων» το φετινό καλοκαίρι και σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σχεδόν δεδομένο!

Το Onsports είχε αποκαλύψει στις 16 Αυγούστου την πρόταση του Παναιτωλικού στον Σιμποντά και πλέον είναι σε θέση να σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Super League και φυσικά τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.

Οι Αγρινιώτες έχουν περάσει από… χίλια κύματα με την περίπτωση Σιμποντά, αλλά επειδή ο «επιμένων νικά» στον Παναιτωλικό ετοιμάζονται να καρπωθούν την υπομονή που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα. Αρχικά η υπόθεση πήρε τον… στραβό δρόμο και όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών οδεύουν προς αδιέξοδο. Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην τις τελευταίες ώρες.

Οι νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από τη διοίκηση του Παναιτωλικού είναι ότι ο Γάλλος αμυντικός είπε το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει. Ο Σιμποντά αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Παναιτωλικός και μάλιστα μέσα στο επόμενο διήμερο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Εφόσον πέσουν οι υπογραφές του Παναιτωλικού με τον Γάλλο αμυντικό, η ομάδα του Αγρινίου θα απογειωθεί σε ποιότητα και πρεστίζ!

Αισιοδοξία και για Μπαρμπόσα

Στην περίπτωση του Μπαρμπόσα τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε χθες (18/08) για 70 λεπτά με την Μπράγκα απέναντι στους Γιούνγκ Μπόις στο πλαίσιο του Europa League. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης άφησε οριστικά πίσω του την πρόταση που του έχει κάνει ο Παναιτωλικός.{textlink}

Αντιθέτως, οι «κυανοκίτρινοι» ισχυρίζονται ότι η ενημέρωση που έχουν από την πορτογαλική ομάδα είναι ότι ο Μπαρμπόσα ήταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα μετά το χθεσινό ματς προκειμένου να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναιτωλικό. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν αυτά που διαμηνύει η Μπράγκα θα γίνουν πραγματικότητα και φυσικά αν ο Παναιτωλικός θα κάνει δύο μαζεμένα «μπαμ» αυτό το καλοκαίρι που θα τον καταστήσουν μια υπολογίσιμη δύναμη στην Super League!



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved