Μεταγραφή επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Μεταγραφή επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Όχι, δεν πρόκειται για νέο μεταγραφικό απόκτημα, αλλά για τον Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος την ημέρα των γενεθλίων του, αγωνιζόμενος ως επιθετικός (!) έκλεψε τις εντυπώσεις στη φιλική νίκη με ανατροπή του ΠΑΟΚ (2-1) επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Σουρωτή.

Ο Λάζλο Μπόλονι, ελλείψει λύσεων στη γραμμή κρούσης, ανέδειξε μία άγνωστη πτυχή του 24χρονου μεσοαμυντικού, αφού ο Αρτινός άσος με ένα γκολ και μία ασίστ οδήγησε τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» που δεν ξεκίνησαν στο χθεσινό (18/08) αγώνα με την Καρπάτι στη νίκη, την ίδια ώρα που οι βασικοί έκαναν το καθιερωμένο χαλάρωμα.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση η οποία θύμιζε περισσότερο οικογενειακό διπλό, δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ενώ και η ζέστη αποτελούσε τροχοπέδη στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν δημιουργήθηκε καν υποψία… φάσης, πέραν της μοναδικής αξιόλογης στην οποία μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Αυτή καταγράφηκε στο 32’  όταν ο Δερμιτζόγλου, αφού απέφυγε τον Ιντζίδη, με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου ανοίγοντας το σκορ.

Αντίθετα ωστόσο με το σύνηθες, στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές (τόσο προσώπων όσο και εσωτερικών), του Λάζλο Μπόλονι ο οποίος τα… έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο, όχι μόνο δεν αποσυντόνισαν (η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν υπήρχε κάτι να αποσυντονίσουν!), αλλά μεταμόρφωσαν προς το καλύτερο την εικόνα του ΠΑΟΚ! Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε αδιαμφισβήτητα η έμπνευση του Ρουμάνου τεχνικού να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα σε θέση σέντερ φορ. Ο… για ένα απόγευμα επιθετικός του ΠΑΟΚ δικαίωσε τον προπονητή του ισοφαρίζοντας αρχικά στο 72’, όταν με προβολή εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την παράλληλη σέντρα του Ρομπέρ από τα αριστερά, για να γίνει από εκτελεστής, δημιουργός, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, «σερβίροντας» με το κεφάλι στον Τσουκαλά, ο οποίος κάνοντας του κεφαλιού του, έγραψε το τελικό 2-1!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκαν και παρακολούθησαν το φιλικό οι Βρύζας, Κωνσταντινίδης και Πουρλιοτόπουλος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο και τον Μωϋσιάδη, ο οποίος παραχωρήθηκε πρόσφατα δανεικός στην ομάδα της Καλαμαριάς, αλλά και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Ιντζίδης (46’ Σαβίνι), Σνάουτσνερ, Σκέμπης, Στάμου (46’ Κουρδάκης), Τσουκαλάς - Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπαδόπουλος (46’ Παναγιωτούδης).



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved