«Θυμίζει Καραπιάλη ο Τάτος»

«Θυμίζει Καραπιάλη ο Τάτος»

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Ολυμπιακός και Ατρόμητος σχετικά με το θέμα της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου, σύμφωνα με τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ», τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι επαφές των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ουσιαστικά απομένει το «ok» του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά στοιχεία που διαθέτει ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την διαδρομή Περιστέρι-Πειραιάς και ο Θανάσης Καραγκούνης.

Τέλος, έκανε αναφορά και στο τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων από τον φετινό Ατρόμητο

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Έχω μάθει ότι μιλάς αυτές τις μέρες για τον Τάτο με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού, τον κ.Βρέντζο.

«Ναι, έχουμε μιλήσει με τον κ.Βρέντζο, είμαστε σε καλό δρόμο. Μιλάμε για τα μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού, απομένει ο παίκτης που δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει. Από την στιγμή που σου κάνω δηλώσεις τώρα (σ.σ. νωρίς το απόγευμα) εκκρεμεί ένα ραντεβού είτε για σήμερα (σ.σ. χθες βράδυ) είτε για τις επόμενες 1-2 μέρες και πιστεύουμε ότι θα τελειώσει η μεταγραφή. Είμαστε πολύ κοντά οι δύο  ομάδες».

-Έληγε το συμβόλαιο του το επόμενο καλοκαίρι;

«Όχι, έχει και άλλο χρόνο μετά».

-Πόσα λεφτά θα κοστίσει η μεταγραφή του Τάτου;

«Να μην τα πούμε αυτά».

-Θα ακολουθήσει και ο Καραγκούνης;

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα για τον Καραγκούνη. Ξέρουμε όμως ότι τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, έχουν έρθει αρκετές φορές να τον δούνε. Τους απασχολεί και το παιδί αυτό, αλλά τώρα οι δύο ομάδες συζητάμε μόνο για τον Τάτο».

-Ο Τάτος είναι  για να  έρθει αμέσως στον Ολυμπιακό ή θα τον κρατήσετε δανεικό;

«Αυτό είναι υπό συζήτηση ακόμα».

-Η καλύτερη θέση του;

«Αν μία ομάδα αγωνίζεται με ρόμβο είναι για την κορυφή του ρόμβου, πίσω από το ρόμβο. Σε εμάς που παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ και δύο μπροστά δεξιά και αριστερά, παίζει σε οποιαδήποτε θέση από τις δύο, είτε μέσα δεξιά είτε αριστερά».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο ατού του;

«Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, έχει κάτι που το βρίσκεις δύσκολα. Είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, παρά χωρίς την μπάλα. Έχει εκπληκτικά κρατήματα της μπάλας. Ταιριάζει στο μοντέλο που θέλει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, δηλαδή παίκτες που να έχουν καλή τεχνική και καλή πάσα».

-Σου θυμίζει κάποιον γνωστό ποδοσφαιριστή;

«Με αυτό το προτέρημα που έχει μου θυμίζει τον Βασίλη Καραπιάλη, χωρίς βέβαια να κάνω σύγκριση, διότι ο Βασίλης ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, ενώ ο Τάτος είναι ακόμα νέος».

-Που πρέπει να δουλέψει;

Το μείον του Ανδρέα είναι ότι ενώ παίρνει πολλές προσπάθειες, ενώ φτάνει πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αφού απαλλάσσεσαι από τους αντίπαλους του, δεν έχει τα ανάλογα τελειώματα. Ξέχασα επίσης για τα ατού του, ότι παρά την τεχνική του κατάρτιση, δεν είναι ντελικάτος, είναι πολύ δυνατός, δύσκολα τζαρτζάρεται.  Έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα».

-Ενισχύθηκε ή αποδυναμώθηκε ο Ατρόμητος;

«Θα σου εξηγήσω όλο το σκεπτικό. Με το τέλος της σεζόν, διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό λήφτινγκ στην ομάδα. Είχαμε 4 άξονες. Πρώτον να πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Δεύτερον, να παρθούν παίκτες που να ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα διότι είχαμε πολλές αλλαγές παικτών και δεν θέλαμε να πάρει πολύ χρόνο να προσαρμοστούν οι καινούργιοι. Τρίτον, να πέσει αισθητά το μπάτζετ λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα. Να αξιοποιηθούν επίσης οι ακαδημίες και η πολύ δουλειά που κάνουν εκεί οι σκάουτερ και οι προπονητές μας. Τέταρτον, να γίνει πολύ πιο γρήγορη η ομάδα. Πιστεύω ότι και στους 4 άξονες τους καταφέραμε. Διευκόλυνε πολύ το έργο μου ο τρόπος λειτουργίας του Ατρόμητου με τη διοικητική συνέπεια, σταθερότητα και φερεγγυότητα, συν τον προπονητή μας που οι παίκτες ξέρουν ότι είναι φιλόδοξος και καταρτισμένος. Μιλάω για τον Σπανό και τον Δώνη».

-Τι περιμένει ο κόσμος του Ατρομήτου;

«Θέαμα όπως πέρσι, αλλά και καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλουμε όμως υψηλούς τόνους. Ο κόσμος περιμένει ανταγωνιστική ομάδα».

-Φαβορί υπάρχει στο πρωτάθλημα για εσένα;

«Ναι, συγκρίνοντας τις ομάδες μέχρι τώρα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Στους άλλους από κάτω δεν βλέπω μεγάλες διαφορές, θα γίνει γερή κόντρα μεταξύ τους».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved