«Μόνη λύση ο Βαρδινογιάννης»

«Μόνη λύση ο Βαρδινογιάννης»

Ο Χρήστος Δημόπουλος με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο μοναδικός που μπορεί να βάλει τέλος στην κατρακύλα του Παναθηναϊκού βγαίνοντας μπροστά και διοικώντας την ομάδα του.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 και υποστήριξε ότι η εικόνα των «πρασίνων» ήταν τραγική στο Ισραήλ, έριξε το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών στους ποδοσφαιριστές αλλά και στα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως την μοναδική λύση για να τελειώσει το αδιέξοδο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δημόπουλος

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καθόλου καλά. Ήταν τραγικός, ασύνδετος, απρόσωπος. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια τον είδα σε τέτοιο χάλι. Καμία γραμμή δεν δούλευε. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μια φάση να πετύχει γκολ, εκτός από το 81’ με την κεφαλιά που θα μπορούσε να μετρήσει. Η ομάδα ήταν τραγική από τον τερματοφύλακα ως την επίθεση».

Για το αν έφταιξε η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών όπως ο Σισέ:

«Δε μπορείς να σταθείς στον Σισέ. Μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα παίκτη που θα σκοράρει. Τι θα κάνει δηλαδή ο Παναθηναϊκός, θα μείνει στο Δημόπουλο, το Σαραβάκο και τον Σισέ. Όπως είπα όμως ο Παναθηναϊκός ήταν ασύνδετος και δεν έκανε μια φάση. Μόνο ο Λέτο μπορούσε να κάνει κάτι, τι θα γίνει δηλαδή θα περιμένει όλη η ομάδα να παίξει ο Λέτο;»

Για το αν τα σημάδια κακής πορείας είχαν φανεί από νωρίς:

«Αυτό φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με την Οντένσε ο Παναθηναϊκός. Είναι ντροπιαστική η ήττα από τους Δανούς. Καλύτερα που έγινε εχθές αυτό που δέχθηκε τα τρία γκολ ο Παναθηναϊκός. Φανταστείτε να γινόταν αυτή η ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει».

Για το αν υπάρχει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο:

«Μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να φτιάξει την ομάδα. Αυτός μπορεί να διοικήσει. Πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να τον βρίζουν κάποια στιγμή. Δεν γίνεται να περιμένει από τον καθένα. Ο μοναδικός που έχει την οικονομική επιφάνεια αυτή τη στιγμή και μπορεί να φτιάξει την ομάδα είναι ο Τζίγκερ. Δεν είμαι μαζί του, λέω τη γνώμη μου σαν παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δεν μπορεί να έχει τέτοια εικόνα η ομάδα, καλύτερα να μην έδειχνε το παιχνίδι και η τηλεόραση, τόσο χάλια ήταν».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν:

«Αν δεν πάει ο Βαρδινογιάννης ποιος θα πάει; Το καλοκαίρι είδατε τι έγινε. Δηλαδή ποιος θα αναλάβει; Ο κόσμος; Ποιος θα μπει μπροστά είναι αυτό που μετράει. Δε θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό σε αυτή την τραγική κατάσταση. Έβλεπα το παιχνίδι με Ολυμπιακούς, ΠΑΟΚτζήδες και γέλαγε όλος ο κόσμος με τον Παναθηναϊκό. Τι να πω κι εγώ; Καθόμουνα σε μια γωνία και δε μίλαγα καθόλου».

Για τις ευθύνες του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Πώς να ρίξουμε την ευθύνη στον προπονητή; Έντεκα παίκτες παίζανε χθες, τι να κάνει κι ο προπονητής. Θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή, αλλά τι να κάνει ξαναλέω; Λίγοι παίκτες ήταν αυτοί που παίξανε. Και ο Κουίνσι λίγος παίκτης είναι. Δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής να κάνει μια ευκαιρία και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ».

Για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη:

«Οι κληρώσεις που είχε φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν ευνοϊκές. Φανταστείτε να πετύχαινε καμιά δυνατή ομάδα όπως η Σεβίλλη ή το Ανόβερο; Τι θα γινόταν δηλαδή; Τα πράγματα πάντως είναι πολύ δύσκολα, δεν έγιναν μεταγραφές και δεν υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Βέβαια, αν δεν υπάρχουν και τα χρήματα δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις».

Για το αν επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από τα διοικητικά:

«Επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής γιατί σίγουρα δεν μπορεί να συμφωνεί με αυτά που γίνονται. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μιλήσουν οι παίκτες. Ας πούμε ότι ένας θέλει να φύγει από την ομάδα, σε ποιόν από τη διοίκηση να το πει; Είπα και πριν ότι μόνη λύση είναι ο Βαρδινογιάννης. Αν κι ο κόσμος χαλαρώσει λίγο, πιστεύω ότι θα ασχοληθεί και θα μπορέσει να φτιάξει την ομάδα».



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved