Ντίκο: «Να παίξω Ευρώπη με τον Άρη»

Ντίκο: «Να παίξω Ευρώπη με τον Άρη»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Άρη και να αναπτύξει καλές σχέσεις με τον κόσμο της ομάδας εξέφρασε ο Φράνσις Ντίκο.

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός του Άρη, στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», υποστήριξε ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του προκειμένου ο Άρης να πρωταγωνιστήσει.

Η συνέντευξη του Φράνσις Ντίκο στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για το κλίμα που εισέπραξε με τον ερχομό του στον Άρη: «Ο Άρης διαθέτει ένα οικογενειακό κλίμα και χαίρομαι που θα το ζήσω ερχόμενος στην ομάδα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να έχω καλές σχέσεις με τους φιλάθλους.

Θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μου. Έχω αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες με τις οποίες ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του. Από άποψη φυσικής κατάστασης δεν είμαι έτοιμος ακόμα, αλλά με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου θα αποκτήσω το βαθμό ετοιμότητας που πρέπει».

Για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά: «Είμαι δυνατός στον αέρα. Άλλωστε στην Σκωτία όπου και έπαιζα, η δύναμη είναι κάτι απαραίτητο. Τα τέσσερα χρόνια όμως που έπαιξα στην Ολλανδία με βοήθησαν να βελτιώσω και τα τεχνικά μου χαρακτηριστικά. Ελπίζω ο συνδυασμός αυτών των δύο να αποφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Άρη μου έχει πει ότι θέλει το παιχνίδι να ξεκινάει από πίσω οργανωμένα. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό για ένα αμυντικό να έχει τεχνική για να προωθεί το παιχνίδι μπροστά».

Για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Γκάνας: «Το αφρικανικό ποδόσφαιρο έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το ευρωπαϊκό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και κάθε κλήση σε αυτή αποτελεί τιμή, ειδικά το 2006 όταν και συμμετείχα στο Κόπα Άφρικα».

Για τους στόχους που έχει θέσει ερχόμενος στον Άρη: «Ο Άρης είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θέλω να παίξουμε στην Ευρώπη. Σαν σύλλογος έχει προοπτικές, καλό επίπεδο και ελπίζω όλα να πάνε καλά».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved