Λαζαρίδης: «Πρεμιέρα με νίκη»

Λαζαρίδης: «Πρεμιέρα με νίκη»

Για το φιλικό κόντρα στον Πιερικό αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης.

Ο 32χρονος αμυντικός των «κιτρίνων» μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και  στην εκπομπή του Super 3, υποστήριξε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, ενώ αναφέρθηκε και στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (17/08) με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Λαζαρίδη στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για το φιλικό με τον Πιερικό: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι  που δώσαμε μετά από την επιστροφή μας από το εξωτερικό. Η εικόνα μας δεν ήταν  και τόσο καλή. Αυτά τα παιχνίδια η ομάδα πρέπει να τα κερδίζει όλα.  Βέβαια καμία φορά, λόγω της κόπωσης από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας, αυτό δεν είναι εφικτό.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη  του πρωταθλήματος.  Μακάρι να  έχουμε αυτή την εικόνα στα φιλικά και να έχουμε μια πολύ διαφορετική εικόνα, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό. Θα έλεγα καλύτερο από  ποτέ.  Είμαστε όλοι  συγκεντρωμένοι στους στόχους της φετινής  χρονιάς που μακάρι  να μείνει αξέχαστη. Θέλουμε και πρέπει να πάρουμε εξ αρχής όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά  θα πρέπει να κοιτάξουμε  από την αρχή του πρωταθλήματος, να είμαστε ψηλά».

Για το αν η δεύτερη χρονιά του θα είναι καλύτερη από την πρώτη: «Εύχομαι να κάνω μια ακόμη καλύτερη χρονιά. Θεωρώ ότι την πρώτη χρονιά  ως παίκτης του Αρη, έδωσα τα πάντα.  Ότι  είχα και  δεν  είχα  το  έβγαζα σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια αυτό  δεν είναι πάντοτε δυνατό λόγω των εκάστοτε συνθηκών.  Αυτό που θέλω  είναι να έχω ρυθμό και να είναι  γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τον κόσμο του Άρη: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο η εικόνα των φιλάθλων της ομάδας είναι μοναδική. Το ίδιο συμβαίνει και στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς ο κόσμος μας ακολουθεί παντού.  Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, είναι κάτι το ανεπανάληπτο και μακάρι να συνεχίσω να το ζω για πολλά χρόνια».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη την περσινή σεζόν: «Το ευρωπαϊκό ταξίδι ήταν φανταστικό.  Η ομάδα έκανε πολύ καλές  εμφανίσεις με όλες τις ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε. Κοίταξε κάθε αντίπαλο στα μάτια.  Ειδικά το παιχνίδι με τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν, όπου η ομάδα μας  έπαιζε μονότερμα και ηττηθήκαμε στο 90’, θα μου μείνει αξέχαστο.   Πραγματοποιήσαμε μια αξιοζήλευτη εμφάνιση. Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μας και εύχομαι να ξαναζήσουμε  πολύ σύντομα τέτοιες μεγάλες στιγμές» ενώ για τον αγώνα με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη: «Την στιγμή που μπήκε το γκολ , η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα προς τα πού να τρέξω για να πανηγυρίσω. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί μόλις η μπάλα πήγε στη σέντρα. Τότε έλεγα από μέσα μου, «άντε πάμε τώρα να κρατήσουμε το  σκορ». Δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο ελληνική ομάδα και ήταν πολύ περίεργα τα συναισθήματα.

Εκείνη η βραδιά ήταν φανταστική και θα μείνει στην μνήμη μου για πάντα. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας πατούσε καλύτερα κάτι που φαινόταν  στις επιθέσεις και στις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε. 

Στη συνέχεια ήρθε το παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ όπου και πήραμε την πρόκριση για την φάση των 32.  Αγωνιστήκαμε με ομάδες μεγαθήρια, που έπαιζαν όλες στο Champions League. Όταν έγινε η κλήρωση κανείς δεν πίστευε ότι ο Άρης θα μπορούσε να περάσει στους ομίλου, αλλά είχαμε πίστη και τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, ο Νίκος Λαζαρίδης ευχήθηκε η ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα την νέα σεζόν τονίζοντας:

«Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη κόντρα στα Γιάννενα την πρώτη αγωνιστική.  Επίσης εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως και είναι.  Όλοι μαζί να είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved