Σακελλαρίου: «Να δείξω τι αξίζω»

Σακελλαρίου: «Να δείξω τι αξίζω»

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου υποστήριξε ότι ο δανεισμός του στην Κέρκυρα θα τον βοηθήσει να πάρει παιχνίδια και να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης αντιμετώπισης στον ΠΑΟΚ, όπου ευελπιστεί να επιστρέψει.

Ο νεαρός αριστερός μπακ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει αγωνιστικά την Κέρκυρα και παράλληλα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του έτσι ώστε να πείσει τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μετά το τέλος του δανεισμού στους «Φαίακες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Σακελλαρίου

Για την επιλογή της Κέρκυρας

«Οι άνθρωποι της Κέρκυρας με είχαν προσεγγίσει εδώ και καιρό, αλλά και από άλλες ομάδες, όμως, εγώ ήθελα να τελειώσω γρήγορα με το θέμα του δανεισμού μου. Με τον τρόπο τους μου έδειξαν ότι με πιστεύουν. Σε ότι έχει να κάνει με τις συμμετοχές μου είναι στο χέρι του καθενός να αποδείξει ότι μπορεί να παίζει».

Γιατί δεν αγωνιζόταν μετά από κάποιο καιρό

«Ακόμη, δεν ξέρω το λόγο. Δεν έχω μάθει γιατί παραγκωνίσθηκα στον πάγκο. Με πείραξε ο τρόπος μου σταμάτησα να αγωνίζομαι. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχει απαιτήσεις, όμως, είμαι σίγουρος πως μπορούσα να βοηθήσω στο δεύτερο γύρο. Δε γνωρίζω τι μεσολάβησε και σταμάτησα να παίζω. Μετά το Γενάρη δεν είχα καμία συμμετοχή. Δε μου είπε κανείς γιατί δεν παίζω, γνώριζα ότι είμαι back-up του Λίνο και το σέβομαι αυτό, αλλά από εκεί που ήμουν δεύτερη επιλογή έφτασα να είναι πέμπτη».

Για τη φετινή χρονιά

«Με τον Μπόλονι είχα μια συζήτηση πριν την Ολλανδία και μου μετέφερε ότι θέλει να με δει. Από εκεί και πέρα πήγαμε στην Ολλανδία, κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Εκτός από ένα ημίχρονο που αγωνίστηκα στη θέση μου, στις άλλες συμμετοχές έπαιξα ως αμυντικό χαφ. Θα ήθελα αν ήταν να περάσω κάποιες εξετάσεις στην ομάδα, να τις περάσω ως αριστερό μπακ και όχι κάπου άλλου».

Για το αν του είπαν κάτι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τώρα που έφυγε

«Τίποτα, το ιδιαίτερο. Έφυγα δανεικός για να πάω να πάρω παιχνίδια και να γυρίσω πίσω πιο έτοιμος, σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ γιατί έτσι είναι και οι φιλοδοξίες μου».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι

«Εύχομαι να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε την πρόκριση επί της Καρπάτι και να μπορέσουμε να μπούμε και φέτος στους ομίλους του Europa League».

Για τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ

«Έχουν μπει γερές βάσεις για να χτιστεί κάτι καινούριο, να μπουν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved