Μιχαλήτσος: «Όχι στρατιώτης αλλά…καμικάζι»

Μιχαλήτσος: «Όχι στρατιώτης αλλά…καμικάζι»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, παρομοίασε τον εαυτό του με καμικάζι και όχι στρατιώτη –όπως τον χαρακτηρίζουν- σχετικά με την έλευσή του στον πάγκο του Άρη σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη σε εκπομπή του Novasports 2, επικεντρώνοντας στην εικόνα του χθεσινού ματς (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ), στη λύση συνεργασίας με τον Χαβίτο αλλά και στο γεγονός πως πάντα καλείται να υπερασπιστεί την ομάδα σε κρίσιμες στιγμές.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν διαφορετικό γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ.  Δεν μας ευνόησε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι κατά κράτος , κάναμε ευκαιρίες αν και δεν ήταν οι κλασικές, όμως η μπάλα δεν μπορούσε να βρει δίχτυα» και συνέχισε λέγοντας: «Κάθε αγώνας  που δεν κερδίζουμε είναι απώλεια. Και δικαιούμασταν να κερδίσουμε γιατί κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό που θέλω εγώ είναι σε κάθε αγώνα ο Άρης να κερδίζει.

Για το γεγονός ότι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ δήλωσε: «Είχα την ατυχία να αντικαταστήσω έναν πολύ μεγάλο προπονητή και η ευθύνη ήταν πολύ μεγαλύτερη. Θεωρώ πως στα δύο παιχνίδια που έκατσα στον πάγκο ήμασταν τρομερά άτυχοι γιατί μας άξιζε η νίκη και ειδικά με το γκολ που ακυρώθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ένα γκολ που δεν θα ακυρωνόταν αν έπαιζε κάποια άλλη ομάδα.

Δεν θα με χαρακτήριζα στρατιώτη, όπως λένε μερικοί, αλλά καμικάζι. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που καλούμαι στην ομάδα, οι περίοδοι είναι δύσκολοι και  λέω μέσα μου τώρα πάω να σκοτωθώ. Από την άλλη δεν μπορώ να μην το κάνω γιατί αυτήν την ομάδα την αγαπώ».

Για την επιθετική δυστοκία του Άρη υπογράμμισε: Εξαρτάται από όλη την ομάδα να βελτιώσουμε την επίθεσή μας και πρέπει άμυνα και επίθεση να συνεργάζονται. Να πιέζουν τον αντίπαλο και να βγάζουν γρήγορες κόντρες. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Έχουμε το ευτύχημα να έχουμε τις προσθήκες και η αλήθεια είναι ότι στις προπονήσεις δίνω παραπάνω προσοχή στους νέους παίκτες της ομάδας, γιατί χρειαζόμαστε στηρίγματα ειδικά τώρα που έφυγε ο Χαβίτο».

Για την συμφωνία του Χαβίτο με τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Ο Χαβίτο είναι ένας πάρα πολύ καλός  παίκτης,  χαμηλών τόνων και ο Ολυμπιακός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Αν μπορέσει να ξεπεράσει κάποια πράγματα κυρίως ψυχολογικά θα μπορέσει να ενσωματωθεί, γιατί δυστυχώς δεν έχει την μαγκιά που απαιτείται για να παίξεις στον Ολυμπιακό».

Τέλος για το γεγονός πως η διοίκηση τον εμπιστεύεται στο τιμόνι της ομάδας συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση που πίστεψε σε μένα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Δεν έχω την πίεση αν θα μείνω η αν θα φύγω αφού είμαι δεν είμαι στον πάγκο, αυτό που νιώθω για την ομάδα δεν αλλάζει. Το μόνο που θα ήθελα, είναι να είχα την δυνατότητα να επιλέξω εγώ παίκτες γιατί θεωρώ ότι μπορώ να κάνω πολύ μεγάλα πράγματα στον Άρη χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τον Κούπερ. Όλοι ξέρουμε την αξία αυτού του προπονητή, και ήταν τιμή για τον Άρη που τον είχε».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved