«Με πείραξε ο τρόπος που παραγκωνίστηκα»

«Με πείραξε ο τρόπος που παραγκωνίστηκα»

Τα παράπονά του για τους λόγους που παραγκωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», τόνισε αρχικά για τη συμφωνία με την Κέρκυρα: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ ανήκω στον ΠΑΟΚ. Είμαι στην ηλικία που πρέπει να αγωνίζομαι. Αυτό δεν ήταν δυνατό τώρα στον ΠΑΟΚ και προτίμησα και εγώ και η ομάδα να πάω κάπου που θα αγωνιστώ».

Για την επιλογή της Κέρκυρας: «Κυρίως το ότι οι άνθρωποι με έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό. Ηταν ξεκάθαροι. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά ήθελα και εγώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γιατί σε μία εβδομάδα ξεκινούν και οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το αν έχει κάποια εγγύηση για τη συμμετοχή του: «Τη συμμετοχή την κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο όπου και να είσαι. Οι άνθρωποι της Κέρκυρας μου έδειξαν ότι ενδιαφέρονται πολύ. Η εγγύηση ήταν ότι θα υπολογίζουν σε μένα κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τους λόγους που δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ: «Ακόμα δεν έχω μάθει. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα, έκανε την υπομονή, πήρα την ευκαιρία μου και την άρπαξα πιστεύω. Στο δεύτερο γύρο θα μπορούσα να βοηθήσω. Με πείραξε ο τρόπος που παραγκωνίστηκα γιατί ξαφνικά δεν έπαιζα καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα χρειάζεται υπομονή Σε μία ομάδα τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει τις παίρνει ο προπονητής. Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε».

Για τη συνεργασία του με τον Χάβο: «Με τον κ. Δερμιτζάκη έκανα 2 συμμετοχές μετά φύγε και έκανα άλλες 14 με τον κ. Χάβο. Μετά το Γενάρη δεν είχα κάποια συμμετοχή. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ημουν μπακ απ του Λίνο και το σέβομαι γιατί ίσως ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα. Αυτό άλλαξε στην πορεία και από δεύτερη επιλογή ήμουν πέμπτη».

Για τον Μπόλονι: «Οταν έρχεται νέος προπονητής ο παίκτης πάντα έχει φιλοδοξίες. Με τον κ. Μπόλονι συζήτησα πριν την Ολλανδία και μου μετέφερε ότι θέλει να με δει στην προετοιμασία. Αυτό είπαμε και εκεί μείναμε. Στην Ολλανδία κάναμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία για ελληνικά δεδομένα.

Στα φιλικά έπαιξα για 45 λεπτά στη θέση μου και έπαιξα μετά σε άλλη θέση. Στα άλλα δύο φιλικά δεν έπαιξα καθόλου. Θα ήθελα αν ήταν να περάσω εξετάσεις, να τις περάσω σαν αυτό που είμαι. Δηλαδή αριστερό μπακ. Οπου σε χρειάζεται η ομάδα θα παίξεις παντού, αλλά από τη στιγμή που περνούσαμε από εξετάσεις ίσως θα έπρεπε να παίξουμε στη θέση μας.

Μου είπε ότι υπολογίζει σαν βασικό το Λίνο και από εκεί και πέρα εγώ δε θα είμαι στις πρώτες επιλογές και η ομάδα θεώρεισαι ότι πρέπει να πάω κάπου που να αγωνίζομαι».

Για τα παιχνίδια με την Καρπάτι: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πάρουμε το παιχνίδι σήμερα και να έχουμε ενα σκορ που θα μας βοηθήσει στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League».



Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved