«Λευκή» ισοπαλία στην Κατερίνη

«Λευκή» ισοπαλία στην Κατερίνη

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης μεταξύ Άρη και Πιερικού.

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα σε έναν Πιερικό που έδειχνε να πιέζει και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αντίθετα ο Άρης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Μιχάλη Σηφάκη που κράτησε ανέπαφη την εστία του στο πρέσινγκ των γηπεδούχων.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν αρκετά μουδιασμένοι στο πρώτο μέρος μη μπορώντας να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και το δοκάρι του Καπετάνου να αποτελεί τη μοναδική αξιόλογη φάση για τον Άρη σε αντίθεση με τον Πιερικό, ο οποίος μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες στην περιοχή του Μιχάλη Σηφάκη.

Η επανάληψη βρήκε τον Άρη πιο ανεβασμένο λόγω των αλλαγών που πραγματοποίησε ο Σάκης Τσιώλης, με τον Τσέζαρεκ να απειλεί για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος την εστία του Πιερικού στο 52’ με μια κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια οι «κίτρινοι» απείλησαν εκ νέου με κεφαλιά του Τόχα στο 57’, και την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Πιερικός, που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με τον Ιντζόγλου στο 72’, όμως η εκπληκτική απόκρουση του Μιχάλη Σηφάκη, δεν άφησε τους γηπεδούχους να ανοίξουν λογαριασμό στον αγώνα.

Μια αναμέτρηση που δεν είχε να προσφέρει πολλά από άποψη θεάματος, με δεδομένο τις λιγοστές φάσεις και τον πεσμένο ρυθμό των ποδοσφαιριστών, και τον Σάκη Τσιώλη να βγάζει για ακόμα μία φορά χρήσιμα συμπεράσματα για τα σχήματα και την τακτική που έχει στο μυαλό του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Πέτρου, Δήμου, Γιαβιτζόγλου, Κοντέων (83’ Καλαγκάνης), Ιντζόγλου, Πέντα (85’ Χουρίδης), Κωνσταντινίδης (58’ Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι (65’ Σεκολάρι) , Κουτσοσπύρος (75’ Τόσκας)

Αρης: Σηφάκης, Βανγκέλι (85’ Κατίδης), Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (68’ Παπαστεριανός), Καπετάνος (78’ Πρίττας), Νέτο (68’ Αγγελούδης), Καστίγιο (65’ Κασναφέρης), Σολτάνι (46’ Τσέζαρεκ), Τοπούζης (46’ Τόχα)

{coveritlive}bbef2b50aa{/coveritlive}



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved