Σταματής: «Να αρπάξω την ευκαιρία»

Σταματής: «Να αρπάξω την ευκαιρία»

Στην εμπειρία της πρώτης του επαγγελματικής προετοιμασίας αναφέρθηκε ο νεαρός άσος του Πανιωνίου Ανδρέας Σταματής, μιλώντας στο Onsports.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προβιβάστηκε από την ομάδα Νέων υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους», «συστήθηκε» στον κόσμο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.

Το Onsports ήρθε σε επικοινωνία με τον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών, για το αν νιώθει έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία που του δίνει ο Τάκης Λεμονής, αλλά και για τους στόχους του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Σταματή:

-Ανδρέα πραγματοποιείς φέτος την πρώτη σου επαγγελματική προετοιμασία. Πες μου τις εντυπώσεις σου…

«Είναι φανταστική εμπειρία. Είναι η πρώτη μου επαγγελματική προετοιμασία και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να βελτιώνομαι συνεχώς υπό τις οδηγίες του κ. Λεμονή και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Φαντάζομαι οι διαφορές στην δουλειά από την ομάδα Νέων είναι μεγάλες…

«Σαφώς. Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, πιο πολύ ανταγωνισμός και προσπαθούμε όλοι μαζί να ανεβάζουμε διαρκώς το επίπεδο της προπόνησης, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

-Ο κ. Λεμονής δείχνει πως σε πιστεύει, εσύ νιώθεις έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία;

«Η ευκαιρία που μου δίνει ο κ. Λεμονής είναι πολύ σημαντική για μένα και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντική αυτή η ευκαιρία για μένα και θα προσπαθήσω την αξιοποιήσω, δουλεύοντας συνέχεια. Γενικότερα, όλοι οι νέοι παίκτες προσπαθούμε να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας δίνει ο προπονητής μας και μέσα από την δουλειά μας και τον μόχθο μας θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε».  

-Είσαι επιθετικός, μία θέση στην οποία η ομάδα δεν έχει πολλές λύσεις…

«Εγώ προσπαθώ και δουλεύω, ώστε να είμαι σε καλό επίπεδο και μακάρι να αρπάξω την ευκαιρία. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι και με τις οδηγίες του κ. Λεμονή να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και όσο το δυνατόν πιο πολύ».

-Τι πιστεύεις πως μπορεί να πετύχει ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν;

«Πιστεύω πως ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει μία πολύ καλή πορεία φέτος. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ισάξια με την περσινή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, γιατί στις προπονήσεις και στα φιλικά προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και δουλεύουμε πολύ. Κάτι που πιστεύω ότι φαίνεται και στα φιλικά που έχουμε δώσει».

-Θες να πεις κάτι στον κόσμο του συλλόγου;

«Στον κόσμο της ομάδας έχω να πω, ότι πρέπει να κάνει υπομονή και θα δουν όλοι τα αποτελέσματα σύντομα, γιατί στον Πανιώνιο γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον κ. Λεμονή και πιστεύω πως θα μείνουν ευχαριστημένοι από την φετινή μας προσπάθεια».



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved