Εξονυχιστικός έλεγχος στο «Γεντί Κουλέ»

Εξονυχιστικός έλεγχος στο «Γεντί Κουλέ»

Όλους τους χώρους του «Γεντί Κουλέ» έλεγξαν εξονυχιστικά για αρκετές ώρες το μεσημέρι της Τρίτης (16/08) οι εκπρόσωποι της Super League και της NOVA.

Οι απεσταλμένοι της διοργανώτριας αρχής και του συνδρομητικού καναλιού κατέγραψαν όλα όσα είδαν, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες από διάφορα σημεία του γηπέδου (έχει άδεια καταλληλότητας μέχρι τις 24 Οκτωβρίου) και θα μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το οποίο θα πάρει την τελική απόφαση για το γήπεδο. Σε γενικές γραμμές έμειναν ικανοποιημένοι και όπως  δείχνουν όλα η εισήγησή τους προς τη διοίκηση της Super League θα είναι θετική. Από τη διοργανώτρια αρχή το «παρών» έδωσαν οι υπεύθυνοι, αγωνιστικού Μιχάλης Αναγνώστου, ασφαλείας κ. Μαχαίρας, μάρκετινγκ κ. Μαντακίδης και ο συντονιστής Δημήτρης Τσιράκος. Στη διαδικασία συμμετείχαν και δύο εκπρόσωποι του συνδρομητικού καναλιού. Το κρητικό συγκρότημα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης και τα μέλη της διοίκησης Αντώνης Κουτάντος και Γιώργος Καλουτσάκης. Πριν  την επιθεώρηση του γηπέδου οι άνθρωποι της Super League και της NOVA είχαν συζήτηση με τους ομολόγους τους του ΟΦΗ.

Που στάθηκαν

Οι απεσταλμένοι της Super League στάθηκαν στις τοποθετήσεις τους σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο των εκπροσώπων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, στις παροχές που πρέπει να υπάρχουν στη NOVA για την άρτια κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ, στον καλό αγωνιστικό χώρο και στα ασφαλή αποδυτήρια. Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του επισήμανε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής ότι η κρητική ομάδα θα κάνει τα πάντα και ότι της ζητηθεί στο κομμάτι της ασφάλειας. Ο ίδιος στάθηκε στο πόσο ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι το «Γεντί  Κουλέ» σε αντίθεση με το Παγκρήτιο Στάδιο στο οποίο όπως είπε «μπορεί να υπάρχει άνετος χώρος για τα πούλμαν των αποστολών, θέλει όμως κάποιος κιάλια για να δει το παιχνίδι και τους παίκτες». Όπως έγινε γνωστό πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλειώτικου συλλόγου θα υπάρχει σύσκεψη το πρωί σε αίθουσα του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ανάμεσα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, της Super League και της Aστυνομίας. Οι απεσταλμένοι της Super League ανακοίνωσαν στους «ασπρόμαυρους» ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν σχετικά  σεμινάρια για όλα αυτά τα θέματα στα οποία θα μπορούν να πάρουν μέρος.

Οι επισημάνσεις

Όπως τονίστηκε θα πρέπει να κατασκευαστεί ένα μπουθ στο πάνω μέρος της θύρας 9 το οποίο θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο για τις μεταδόσεις αλλά και για συνεντεύξεις με φόντο τον αγωνιστικό χώρο και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Όσον αφορά τον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Μαχαίρα στάθηκε στα σημεία του κόρνερ, προτείνοντας την τοποθέτηση πάνω από αυτά πλέξι γκλας για να μην υπάρχει πρόβλημα στις εκτελέσεις τους από τους αντιπάλους. Σε κάτι τέτοιο παρουσιάστηκαν αρνητικοί οι εκπρόσωποι της NOVA και τελικά  φαίνεται να προκρίνεται η λύση της παρουσίας ανδρών security στα συγκεκριμένα σημεία όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Ο κ. Μαχαίρας στάθηκε παράλληλα στις θύρες 4 και 5 όπου έχουν οπτικό πεδίο με τον χώρο έξω από τʼ αποδυτήρια όπου θʼ αφήνουν τα πούλμαν τις αποστολές των ομάδων και ζήτησε να βρεθεί μία λύση προκειμένου νʼ αποφευχθεί ο κίνδυνος ρίψης αντικειμένων. Για τη θύρα 6 ρώτησε αν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων και σε περίπτωση που επιτρέπεται να μην υπάρχει ρίψη αντικειμένων προς τον αντίπαλο πάγκο. Επίσης, επισημάνθηκε η διατήρηση της απόστασης των τριών μέτρων από τα δοκάρια, ενώ τα μέλη της NOVA θα παραμείνουν το βράδυ της Τρίτης (16/08) στο Ηράκλειο για να ελέγξουν και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved