Να τελειώνει με Κάστρο!

Να τελειώνει με Κάστρο!

Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχει τελειώσει οριστικά το σίριαλ της απόκτησης του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση ο Πορτογάλος μπορεί να καταλήξει στην Ισπανία και τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο… ρόλος του Πλεσί.

Το θέμα με το δανεισμό του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο στον Παναθηναϊκό έχει παρατραβήξει και πλέον οι «πράσινοι» πρέπει να βιαστούν και να τελειώσουν την υπόθεση με τον 23χρονο χαφ, που αποτελεί διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κυρίως γιατί η Σπόρτινγκ Χιχόν καραδοκεί και θέλει εξίσου τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «elcomercio.es» η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αντρέ Κάστρο έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί και φέτος στο «Μολινόν», ωστόσο η Πόρτο δεν έχει ενημερώσει την ισπανική ομάδα για το τι σκοπεύει να κάνει τελικά με τον παίκτη. Την ίδια ώρα οι Ισπανοί απορούν πως ο Παναθηναϊκός έχει τα χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του Κάστρο, συνυπολογίζοντας τα οικονομικά του κλαμπ και της χώρας μας, ωστόσο αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στο «πράσινο» ενδιαφέρον έχει η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το βέβαιο είναι ότι η Πόρτο δε θα κρατήσει τον Αντρέ Κάστρο σε καμία περίπτωση. Ο Βίτορ Περέιρα έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι δεν υπολογίζει τον 23χρονο χαφ τον οποίο έχει ενημερώσει και η διοίκηση των «δράκων» ότι θα παραχωρηθεί δανεικός και μένει να φανεί ο τελικός προορισμός του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν καθυστερήσει ιδιαίτερα να τελειώσουν αυτή την περίπτωση, γιατί υπάρχει το «αγκάθι» που λέγεται Νταμιέν Πλεσί. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος παραχωρείται τόσο γιατί δεν υπολογίζεται όσο και για να απαλλαγεί η ομάδα από το «βαρύ» συμβόλαιό του και να προχωρήσει στην απόκτηση του Κάστρο, όμως οι διαπραγματεύσεις με την Ίνγκολσταντ έχουν «παγώσει» κι έτσι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να χάσουν και τον Πορτογάλο!

Ο Πλεσί έχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με την γερμανική ομάδα, που έχει εξασφαλίσει το «ΟΚ» του Παναθηναϊκού για ελεύθερη μεταγραφή του Γάλλου, και ζητάει από τον Παναθηναϊκό να καλύψει το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί. Στο «τριφύλλι» έχουν ξεκαθαρίσει στον Πλεσί ότι αν δεν τελειώσει το θέμα με τους Γερμανούς, τότε θα επιστρέψει και θα ανήκει στην ομάδα χωρίς να χρησιμοποιείται.{textlink}

Αυτό που «καίει» τον Παναθηναϊκό άλλωστε είναι να «ξεφορτωθεί» τον Γάλλο και να φέρει στη θέση του τον Αντρέ Κάστρο, έναν παίκτη που υπολογίζει πάρα πολύ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και που σίγουρα θα τον ήθελε στα πλάνα του για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Οι καθυστερήσεις ωστόσο δεν του το επέτρεψαν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ευελπιστεί ότι θα έχει καταφέρει η ΠΑΕ να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του συμπατριώτη του, πριν το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved