«Δεν έχω ανάγκη από συνοδεία»

«Δεν έχω ανάγκη από συνοδεία»

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση, ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε ότι είχε έχει φτάσει με μπράβους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πριν το ματς με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε για πέναλτι στον Σολάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας και τη δήλωσή του περί «τσόντας» μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Για τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ ότι πήγε με μπράβους στο ΟΑΚΑ: «Ο λόγος της παρέμβασης μου είναι ότι πληροφορήθηκα, κατά την απουσία μου στην Αμερική, ότι εγώ πήρα μπράβους από τη Θύρα 7 και πήγα στο ΟΑΚΑ. Και το είπαν αυτό ποιοι; Οι άνθρωποι που έχουν οδηγήσει μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, σε αυτή την κατάντια. Είναι ξεκάθαρο, όμως -όχι μόνο ότι δεν ισχύουν αυτά, αλλά και ότι τα διαδίδουν για να καλύψουν τα δικά τους «εγκλήματα».

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει 2-3 συνοδούς που ακολουθούν την αποστολή για λόγους ασφαλείας. Μπράβους στα αποδυτήρια είχε φέρει ο Δημητριάδης, που πληρώνεται παχυλά και δεν ξέρω και τον λόγο. Το να φέρω εγώ μπράβους από τη θύρα 7 -πού όλοι ξέρουν τι έγινε με τον Πανιώνιο το 2004- είναι αδιανόητο.

Δεν έχω, ούτως ή άλλως, ανάγκη να πάρω μπράβους για να κυκλοφορήσω. Αντίθετα, με κάποιους άλλους που χρειάζονται συνοδεία. Αν θέλω να πάρω μπράβους, εξάλλου, ήταν εύκολο να πάρω ανθρώπους από τα μαγαζιά που έχω και από τα οποία έχει περάσει τόσος κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν τρία άτομα που είναι δηλωμένα, με ονοματεπώνυμα και αριθμούς ταυτότητας.

Ήταν συνοδοί της ομάδος και τη συνόδευαν νόμιμα. Συναντήσαμε στα αποδυτήρια πάνω από δέκα άτομα -συνοδούς, μπράβους, σεκιούριτι, όπως θέλει το λέει κανείς- με καρτελάκια της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, στα αποδυτήρια έγινε μια διαμάχη με τον Δημητριάδη σε προσωπικό επίπεδο και τίποτα παραπάνω.

Στο γήπεδο του Βόλου δεν υπάρχει κανένας άλλος, εκτός από αυτούς που προβλέπει το φύλλο αγώνα. Τόσες ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί από εμάς, καμία δεν εξέφρασε παράπονο. Ούτε με την ΑΕΚ έγινε το παραμικρό. Εκτός από κάποιες μικροζημιές με την ΑΕΚ και από μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν επεισόδια, δεν έχει γίνει τίποτα άλλο».

Για τη δήλωση «δεν μιλάω μετά από τσόντες»: «Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την πολιτική που θα ακολουθήσω στην ομάδα μου. Αν θεωρείτε τον Μπέο έναν άνθρωπο τύπου «Μεγάρου Μουσικής», τότε κάνετε λάθος. Είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ, που του αρέσει να λέει ατάκες και λόγω και της κόντρας με τον Δημητριάδη, το είπα. Και εξάλλου, δεν ήταν… τσόντα»;

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και μόνο αυτό μας ενδιαφέρει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τους επικεφαλής των ομάδων και της αστυνομίας και φυσικά στους παίκτες. Ήταν ένα παιχνίδι όπου κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Να ξέρετε ότι οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τιμούν τη φανέλα και την πόλη και κοιτούν στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Τώρα, αν θεωρεί κάποιος πως μπορεί να νικά συνέχεια τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, τότε τι να πω…».

Για το ότι δεν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στη φάση του Σολάκη: «Θεωρώ ότι ήταν πέναλτι του Σολάκη. Από την αρχή της χρονιάς, όμως, έχουμε αποφασίσει να μη μιλάμε για τη διαιτησία -παρόλο που είχαμε 5-6 αφορμές να το κάνουμε. Το ίδιο κάναμε και την Κυριακή».

Για τους λόγους που η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε ανάλογα καλή με περασμένες αγωνιστικές: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα με μπάτζετ 3,5-4 εκατ. ευρώ. Δεν μπορεί να έχει 12-13 Ούμπιντες στην ομάδα του. Μέσα από αυτούς τους παίκτες που έχουμε, υπάρχουν έξι παίκτες που παίζουν σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Απουσίες, όμως όπως αυτές των Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ζαραδούκα που είχαμε στο ματς της Κυριακής, δεν μπορούσαμε να τις αναπληρώσουμε εύκολα. Αν σκεφτεί κανείς ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μας δόθηκε το πέναλτι και ότι -στην τελική- παίζαμε με τον Ολυμπιακό, τότε δεν είναι περίεργο το αποτέλεσμα».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved