Δεύτερη νίκη για την Ξάνθη

Δεύτερη νίκη για την Ξάνθη

Τη δεύτερή της νίκη σε σύνολο έξι φιλικών κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου η Ξάνθη, η οποία επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού στα Πηγάδια.

Επειτα από τέσσερα διαδοχικά φιλικά στα οποία είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (τα τρία της Κύπρου και το ένα με την Κέρκυρα), η Ξάνθη κατέκτησε το Σάββατο τη δεύτερή της νίκη  στο διάστημα της προετοιμασίας της (είχε προηγηθεί μία επί της Νέας Σαλαμίνας και άλλη μία επί της ομάδας Νέων του συλλόγου που... δεν μετράει).

Θύμα των ακριτών ήταν ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ξεκίνησε το φιλικό των Πηγαδίων με δοκάρι του Βρούτσινα στο 9', αλλά δεν συνέχισε ανάλογα. 
Η Ξάνθη απάντησε με τον Μαρσελίνιο να αδυνατεί να σκοράρει από ευνοϊκή θέση στο 14' και να νικιέται από τον Γουμάγια στο 27'. Στο 29', ο Βραζιλιάνος έγινε δημιουργός και με όμορφη σέντρα βρήκε σε θέση βολής τον Μαρκόφσκι, του οποίου όμως η προβολή ήταν άστοχη.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Πανσερραϊκός έφτασε για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ, εντούτοις η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάκου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λυμπερόπουλου.

Στην πρώτη καλή της στιγμή στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ευτύχησε να ανοίξει και το σκορ. Στο 55', λοιπόν, ο Βλάσης Καζάκης ελίχθηκε έξυπνα κινούμενος από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε εύστοχα τον Κολίτσι κερδίζοντας το χειροκρότημα των περίπου 500 φιλάθλων που βρέθηκαν στα Πηγάδια.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά την επίτευξη του γκολ με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες. Εξαίρεση αποτέλεσε το χαμένο τετ του Αλτιπαρμακόφσκι στις καθυστερήσεις που στέρησε από τους φίλους της Ξάνθης τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν και δεύτερο τέρμα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης (46' Μπέρτος), Βάλλας (46' Σταθάκης), Στάσιακ (46' Κομεσίδης), Εντιμάρ (74' Τσουμάνης), Ντάνι (74' Γκατσολάρι), Φλίσκας (67' Μάνταλος), Πόι (74' Καθάριος), Μαρσελίνιο (43' Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι (67' Αλτιπαρμακόφσκι), Σουάνης (46' Καζάκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμαγιάς (46' Κολίτσι), Σαλαμαστράκης (54' Μουσικάκης), Πάτρικ (46' Νταβίντ), Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ. (74' Τσαούσης), Μαχλελής (64' Ασλανίδης), Κοντός (46' Κονέ), Παπαδόπουλος (74' Σοάρες), Ανάκογλου (74' Γιαννόπουλος), Βρούτσινα (46' Ντα Κοστα), Στεφανίδης (64' Γκούρτσας).



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved